Türkiye Taekwondo Federasyonu tarafından 14-20 Haziran 2022 tarihinde Sivas'ta düzenlenen “Nadir Özsoy Yıldızlar Türkiye Taekwondo  Şampiyonası”  tamamlandı. 
Zonguldak olmak üzere 71 ilden 2 bin 600 sporcunun katıldığı şampiyonada 
kadın ve erkek Taekwondocular  kendi kategorilerinde şampiyon olmak için kıyasıya yarıştı. 
Taha Akgül Spor Salonu'nda yapılan 
“Nadir Özsoy Yıldızlar Türkiye Taekwondo Şampiyonası”nda Zonguldaklı kadın ve erkek Tekvandocular da yer aldı.
Şampiyonada  Zonguldaklı Taekwondoculardan 
kadınlarda Deren Kuru Türkiye 9'uncusu olurken, Erkeklerde ise Ozan Doğan Türkiye 3'üncüsü, Yiğit Poyraz Danışmaz Türkiye 5'incisi, Yiğitcan Atışman ve Orkun Ateş'te Türkiye Şampiyonasını ilk 16'ta tamamladılar. 
Zonguldak Ereğli Taekwondo Spor Kulübü hocası Murat Kalem sosyal medya hesabından Sivas’ta yapılan şampiyonada sporcusu Ozan Doğan'ın Türkiye Şampiyonasını 3'üncü tamamladığını diğer sporcularının ise şampiyonayı 5,9 ve 16'ıncı  sırada bitirdiğini söyledi. 
İşte Murat Kalem'in sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şu şekilde:" Sivas'ta sona eren Yıldızlar Türkiye Tekwondo şampiyonasında Sporcum Ozan Doğan Türkiye 3'üncüsü olmuştur.  Ayrıca diğer sporcularımdan Yiğit Poyraz Danışmaz Türkiye 5'incisi, Deren Kuru Türkiye 9'uncusu, Yiğican Atışman Türkiye' de ilk 16 ya
Orkun Ateş Türkiye'de ilk 16 ya girmişlerdir.
Sporcularımı tebrik eder başarılarının devamını dilerim.
Ayrıca Bizlere destek olan Zonguldak Gençlik Spor il müdürümüz Sn.Hakan Yüksel beye, Spor 
Hizmetleri Müdürümüz Sn.Serkan Keleş beye, Ereğli Gençlik spor ilçe müdürümüz Sn.Adem Çelik bey, Zonguldak Taekwondo İl Temsilcisi Sn.Zeki Kalem beye, Kulüp başkanımız Sn.Suat Bekar beye, Cumhuriyet ortaokulu müdürü san. Üçler Sarıkaya, müsabaka boyunca yanımda olan Zonguldak bölgesi antrenör arkadaşlarım Emrah Demir, Kadir Bölükcü,Sevcan Tokaç Çiçek, değerli velilerim ve bizi destekleyen herkeze sahsım ve sporcularım adına çok teşekkür ederim."dedi
Haber:Selçuk Koçaklı