Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Lig'de mücadele edecek olan temsilcimiz Zonguldak Spor Basket 67 Kulübü ilk transferini gerçekleştirdi. 
Kırmızı-lacivertli yönetim, Basketbol Koçu Murat Başman'ın raporu doğrultusunda geçen sezon 
Giresun Belediye Basketbol Kulübü'nün formasını giyen tecrübeli oyuncu Merve Usal ile prensiple anlaşma sağladı.
1999 İstanbul doğumlu olan  tecrübeli basketbolcu, 1.75 boyunda ve oyun kurucu ve forvet pozisyonunda oynuyor.
Ayrıca tecrübeli basketbolcu Merve Usal, 2017-2018 sezonunda Mersin Basketbol (MBK) forması ile Süper Lige çıkma sevinci yaşadı. 
Tecrübeli basketbolcu Merve Usal kariyerinde Edirne Basketbol Kulübü, Adana Basket Kulübü, 
Ordu Spor Basketbol Kulübü,  Mersin Basketbol Kulübü, Gürespor Basketbol Kulübü, HDI Yalova VIP Basketbol Kulübü, Karşıya Basketbol Kulübü ve son olarak'ta Giresun Belediye Basketbol Kulübü'nde forma giydi. 
Kasım ayında başlayacak olan Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Lig'i öncesinde ilk transferlerini yaptıklarını belirten Zonguldak Spor Basket 67 Kulübü Başkanı Kanat Tan, "Zonguldak Spor Basket 67 Kulübü olarak ilk transferimizi yaptık. Tecrübeli sporcu Merve Usal ile prensip anlaşmasına vardık. Merve Usal kısa sürede içerisinde Zonguldak'a gelerek kendisini kırmızı-lacivertli lacivertli yapan imzayı atacak. Ben şimdiden kendisine emeğin başkentine hoş geldin diyorum. Öte yandan Kasım ayında başlayacak yeni sezon öncesinde Basketbol Koçumuz  Murat Başman'ın raporu doğrultusunda
 transfer çalışmalarımız kaldığı yerden devam edecek."ifadelerine yer verdi 
Haber:Selçuk Koçaklı