Beşiktaş Futbol Akademi, 11-12 Haziran 2022 tarihlerinde BJK Fulya Hakkı Yeten Tesisleri’nde yaptığı seçmelerde geleceğin futbolcu adaylarının yeteneklerini sergileme imkanı sundu. 
2010-2015 arası doğumlu sporcuların ücretsiz olarak katıldığı seçmelere Türkiye'nin dört  bir  yanından takımlar katıldı. Özellikle bu önemli seçmelere Beşiktaş alt yapı hocalarının özel davetlisi olarak Zonguldak Trabzonspor alt yapı okulu'da yer aldı.
Yaklaşık 20 sporcu ile Beşiktaş Futbol Akademi seçmelerine katılan Zonguldak Trabzonspor alt yapı okulu oyuncuları, BJK Fulya Hakkı Yeten Tesisleri’nde alt yapı hocalarına yeteneklerini ve hünerlerini de gösterme fırsatı buldular. 
Beşiktaş Futbol Akademi seçmeleri hakkında açıklama yapan Zonguldak Trabzonspor alt yapı okulu hocalarından Tolga Kalyoncu; "Beşiktaş'ın önemli hocalarının özel davetlisi olarak Beşiktaş Alt yapı seçmelerine 2010, 2011, 2012, 2013, 2014 ve 2015 yaş gruplarında katılım sağladık. Çocuklarımız için güzel deneyim ve tecrübe oldu. Bu seçmelerde güzel sonuçlar aldık. Emeği geçen Abdulkadir Kalyoncu, Turgay Yavuz ve bizlere  maddi manevi desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum. Zonguldak Trabzonspor okulu olarak geleleceğin oyuncularını yetiştirmeye devam" dedi
Haber:Selçuk Koçaklı