İş ve spor dünyasının önde gelen isimlerinden olan; ISTAS Atletik Sistemler Yönetim Kurulu Başkanı, Zonguldaklı, Fenerbahçe Kongre Üyesi işadamı merhum Yavuz Kabadayıoğlu vefatının 1. yıl dönümünde anıldı.
İstanbul Kadıköy Yolaç İş Merkezindeki ofisinde çalışırken kalp krizi geçiren ve kendisinden uzun süre haber alamayan eşi Ceylan Adanalı Kabadayıoğlu tarafından bulunan; ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 29 Ocak 2021'de hayata veda eden Kabadayıoğlu için Karacaaahmet’te bulunan aile kabristanında anma töreni gerçekleştirildi.
KABRİ ZONGULDAKSPOR VE FENERBAHÇE BAYRAKLARIYLA DONATILDI
Salgın kurallarına önem verilen anma töreninde ailesinin Kabadayıoğlu’nun anısına özel bir boza mermeri içerisinde Onun çok sevdiği boza ve leblebi servisi yaptırması konuklara duygusal anlar yaşattı. 
Kulübün görevlilerinin gelen konukları sarı ve lacivert çiçeklerle karşıladığı törende Fenerbahçe Spor Kulübü çalışanları Kabadayıoğlu’nun kabrini sarı lacivert afişler bayraklar pankartlar ve yazılarla süsledi. 
Memleketi Zonguldak’a bağlılığıyla da bilinen Kabadayıoğlu’nun mezarı Zonguldak Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Turgut Papila tarafından özel diktirilen Zonguldak Kömür Spor bayrağı ve Kabadayıoğlu’nun Zonguldaktaki çocukluk resimlerinden oluşan 5 metrelik bir afişle donatıldı.
AZİZ YILDIRIM VE ÇOK SAYIDA İSİM TÖRENE KATILDI
Törende başta ailesi ve ISTAS Atletik Sistemler çalışanları olmak üzre; Eski Türkiye Futbol Federasyon Başkanı Kemal Ulusu, Fenerbahçe Spor Kulübü Eski Başkanı Aziz Yıldırım, Darüşşafaka Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Öktem ve eski Başkanı Talha Çamaş, Darüşşafaka Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyeleri Zeynep Necipoğlu ve Cem Şipal, Darüşşafaka Spor Kulübü Başkanı Av. Abdurrahman Saruhan, Fenerbahçe Spor Kulübü eski ve yeni Yönetim Kurulu Üyelerinden Murat Özaydınlı, Önder Fırat,  Bekir İrdem, Rint Akyüz, Ferruh Tanay, Cumhuriyet Vakfı Başkanı Alev Coşkun, Fenerbahçe Spor Kulübü Eski Menajeri Volkan Ballı, 1907 Fenerbahçe Derneği eski Başkanları ve bazı Yönetim Kurulu Üyeleri yanı sıra Cemil Turan, Cem Pamiroğlu, Müjdat Yetkiner, Ali Kurt, Melih Erçin gibi Türk Spor Tarihine adını yazan milli sporcular, Beşiktaş Eski Yöneticisi Av. Ahmet Akpınar, Ümit Tokcan, Selçuk Yöntem, Talat Bulut, Melek Baykal, Yeşim Gül gibi ünlü sanatçılar ve çok sayıda seveni hazır bulundu. 

Törende Kuranı Kerim okunduktan sonra merhum Yavuz Kabadayıoğlu ve sevenlerinden hayatını kaybedenler için dua okundu. 

Necdet Adanalı, Ali Kurt, Cem Pamiroğlu, Bürge Özkök, Murat Özaydınlı, Cemil Turan’ın konuşma yaptığı törende Yavuz Kabadayıoğlu’nun vefalı, cömert, sevecen, neşeli, ailesine ve sevenlerine düşkün kişiliğine sık sık vurgu yapıldı. Sık sık alkışlarla bölünen konuşmalarda sevenleri gözyaşlarına boğuldu.
Kabadayıoğlu’nun en sevdiği türkü olan ve Atatürk’ün boş plaklara okuduğu iddia edilen Selanik Türküsü’nü; bu türküyü tüm Türkiye’ye duyuran ünlü türkücü Ümit Tokcan’ın Yavuz Kabadayıoğlu’nun ruhuna kabri başında söylemesiyle tören son buldu.