Zonguldaklı tecrübeli futbolcu Bursa’nın yolunu tuttu

 

Kaan Demircan, Süper Amatör Lig takımı Kestel Belediyespor ile her konuda anlaştı

KAAN SÜPER OLDU

Kozlu Belediyespor ile yollarını ayıran Kaan Demircan’ın yeni adresi belli oldu. Kozlu’dan lisansını alan 35 yaşındaki tecrübeli krampon, Bursa Süper Amatör Lig’in lideri Kestel Belediyespor’a transfer oldu.

***************

Bölgesel Amatör Lig takımı Kozlu Belediyespor’da devre arasıyla birlikte birçok oyuncu kulüpten ayrılma kararı almıştı. Son olarak ayrılıklar kervanına yeşil-beyazlı takımın kaptanı Kaan Demircan ve  Ali Efsat Aydın katılmıştı. 26 yaşındaki forvet ve kanat oyuncusu Ali Efsat Zonguldak Süper Amatör Lig takımı Devrek Belediyespor’a transfer olurken, Kaan’ın hangi takımla anlaşacağı merak ediliyordu. Tecrübeli oyuncu spor kamuoyundaki bu meraka son verdi ve Bursa’nın yolunu tuttu. 35 yaşındaki futbolcu Bursa Süper Amatör Lig B Grubu’nda 26 puanla lider olan Kestel Belediyespor’a transfer oldu.

KOZLU’DAN LİSANSINI ALDI

Sezona başından itibaren yaşanan mali sorunlar nedeniyle kulüpte mutsuz olduklarını ileri sürerek takımdan ayrılan isimler arasında yer alan Kaan, dün sabah saatlerinde lisansını aldı. Yeşil-beyazlı takıma ve Zonguldak’a veda eden Kaan Demircan, Bursa  takımı Kestel Belediyespor ile her konuda anlaştı

10 maça çıktı 3 gol attı

20 yılı aşkın süren futbolculuk yaşantısında ilk kez Kozlu Belediyepsor’un formasını giyen Kaan Demircan’ın yeşil-beyazlı kulüpte macerası kısa sürdü. İlk yarıda yeşil-beyazlı takım ile 10 maça çıkan tecrübeli ayak, 3 kez fileleri sarstı.

Zonguldak dışında 8’inci takımı Kestel oldu

Aralıklarla Uzun yıllar Zonguldakspor forması giyen Kaan Demircan, Kestel Belediyespor ile birlikte Zonguldak sınırları dışında 8’inci kulüpte forma giyecek. Tecrübeli krampon, 1994 yılında kırmızı-lacivertli takımla başladığı futbolculuk yaşantısında  Zonguldak sınırları dışında Gençlerbirliği, Hacettespor, Pazarspor, Körfez Futbol Kulübü, Bartınspor, Gebzespor ve Nevşehir’de forma giydi.

 

Eren ARSLANYILMAZ