Zonguldakspor Teknik Patronu Barış Şeref:

Bizler geçici, Zonguldakspor hep var olacaktır

Zonguldak Kömürspor Teknik Patronu Barış Şeref, çok zor şartlara rağmen ligde kalma mücadelesini kazandıklarını belirtti.

Kendilerine bu zorlu mücadelede destek olanlara minnettar odluklarını belirten Şeref, "Zor bir sezonu geride bıraktık. Dalgalı denizleri geçerek gemiyi sağ salim kıyıya çıkardık. Bu sadece bizim emeğimiz değil, bizleri destekleyenlerin duasıyla olmuştur. Allah Zonguldakspor'u maddi manevi destekleyen herkesten razı olsun. Başta Sayın Valim olmak üzere Belediye başkanım, Emniyet Müdürüm, değerli yöneticilerime teşekkür ederim." diye konuştu.

Şeref, takıma maddi manevi destek olanlar ve olmayanlara yönelik açıklamasında, şunları söyledi:

Sayın valimiz bizlere gönlünü açmıştır. Dertlerimizi dinlemiş, çözüm üretmiş, bizleri hep mutlu bir şekilde uğurlamıştır. Antrenmanlarımıza katılarak futbolcu arkadaşlarımıza özgüven aşılamıştır. Kazandığımız maçlardan sonra bizleri arayıp tebrik etmiş, kaybedilmiş maçlardan sonra ise bizleri cesaretlendirmiştir. Gençlere önem veren, tesisleşme konusunda bizlere destek olan sayın valime teknik ekibim ve futbolcu arkadaşlarım adına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Sayın Belediye başkanımız ise bizleri hiç yalnız bırakmamış, acılarımızı paylaşmış, kulübümüze maddi manevi destek olmuş ve halen olmaya devam etmektedir. Bizim hangi şartlarda mücadele ettiğimizin bizzat şahididir. Bizlere ve takıma verdiği destekten dolayı Allah ondan razı olsun.

Son sözüm ise bize destek olmayan, sosyal medya üzerinden futbolcu arkadaşlarımı acımasızca eleştiren, hatta hakaret eden; ama galip gediğimizde sevinen, kısacası iyi günümüzde yanımızda, kötü günümüzde ise bizlere hakaret eden kişilere ve gruplaradır.

Bir tane Zongulakspor vardır ve emekçinin işçinin takımıdır. O büyük şanlı arma her şeye bedeldir. Son yaptığım açıklama da, Zonguldak Kömürspor'un yanında olmayan, manevi olarak bizi desteklemeyen ve bir selamı bile bizlere esirgeyen kişileredir. "Onlar bize sahip çıkmadı ama biz onları mutlu ettik." Umarım sosyal medyadan bizlere, takım arkadaşlarıma hakaretleri bırakır ve armanın yanında olurlar. Bizler geçici, Zonguldak Kömürspor ise hep var olacaktır. Saygılarımızla.