Süper Amatör Ligin 20’inci haftası, üst sıraları olduğu kadar alt sıraları da yakından ilgilendiren maçlara sahne olacak.

********

Dedeman Süper Amatör Lig’de 20’inci haftanın programı belli oldu. Artık  geri sayıma geçilen ligde bu hafta birbirinden zorlu maçlar oynanacak. Zirveyi yakından ilgilendirecek maçların yanı sıra Play-Off ve küme düşme potasında kritik maçlar sahnelenecek. Alaplı Belediyespor’un 4 puan önünde son 3 haftaya giren Devrek Belediyespor, Play-Off için mücadele eden Kilimli Belediyespor’u konuk edecek. Alaplı Belediyespor ise bu hafta Kepez Çaylıoğluspor deplasmanına çıkacak.

ALT TARAFTA KRİTİK MAÇLAR

Kümede kalma mücadelesi veren Akınspor, Çaycumaspor’u konuk ederken, ÇATES Işıkspor, Gökçebey ile sahasında karşılaşacak. Bir başka küme düşmeme mücadelesi veren takım olan Ontemmuzspor, bir alt lige düşmesi kesinleşen İhsaniyespor ile karşılaşacak. Tehlikeli bir konumda bulunan Bayatspor, Zonguldak Belediyespor’u konuk edecek.

SINAV AYARI

Dedeman Süper Amatör Lig’de 20’inci hafta programı, açıklandı.   12 Mart Pazar günü ülke genelinde yapılacak Yükseköğretime Geçiş Sınavı nedeniyle bu hafta oynanacak maçlara düzenleneme yapıldı. Metin Malkoç başkanlığında toplanan il tertip komitesi, bu hafta oynanacak 6 maçın birini 10 mart Cuma günü 5’ini de 11 Mart Cumartesi günü oynatılmasını kararlaştırdı

Süper Amatör Lig’de 20’inci hafta programı şekilde;

10 Mart Cuma

14:00-Beyçayır Sahası: Kepez Çaylıoğluspor-Alaplı Belediyespor 

11 Mart Cumartesi

13:00-Beyçayır Sahası: Akınspor-Çaycumaspor 

15:00-Beyçayır Sahası: Bayatspor-Zonguldak Belediyespor 

13:00-Devrek Çim: Devrek Belediyespor-Kilimli Belediyespor 

15:00-Çatalağzı Sahası: ÇATES IşıksporGökçebeyspor 

13:00-Fener Sahası: Ontemmuzspor-İhsaniyespor