Gizem Hemşire tam adıyla Gizem Elif Türk; 6 ay kadar önce hepimizin malumu, kendi mütevazı açıklaması ile bir kaza sonucu yaralandı. Uzun bir süre yoğun bakım tedavisi gördü. Çok şükür sağlığı her gün daha iyiye doğru gidiyor. Bizim ayıbımız şahsen bende mesleğine geri döndüğünü ulusal bir kanalda yayınlanan yarışma programında gördüm.

Program öncesi sosyal medyada yayından bilgi sahibi olmuştum ancak izlerken bu kadar duygulanıp bir Türk kadını ile gurur duyacağımızı kestirememiştim.

Aslen Gaziantepli Gizem Hemşiremiz ailesinden aldığı terbiye ile hem naif kişiliğini korumuş hem de tek başına dimdik ayakta kalabilmiştir. Henüz kendi yaralarını sarmadan hastalarının yaralarını sarıyor olmasının ona iyi geldiğini söylemesi; benim gözümde güzel ülkemizin kahraman kadınlarının kurtuluş mücadelesindeki ruhu taşımasıyla eş değerdi.

Programda dikkatimi çekti, kendisine büyük zarar veren personelin hatasından söz etmedi, kimseyi suçlamadı.

Son soruyu aslında biliyordu ancak heyecanı belkide onu o anda yanılttı ancak o program sonunda bu ülkenin belkide onlarca kız çocuğu biraz daha cesaretlendi acımasız hayata karşı kafa tutmaya.

Kendini ifade edebilen, çektiği acılara karşılık dimdik ayakta kalabilen sevgili Gizem Hemşire; sağlık çalışanlarının ne kadar fedakâr olduğunu ve minnetimizi defaten kaleme almıştım ancak sizin bu kadar güçlü ve dik duruşunuz karşısında minnetimizi ve teşekkürlerimizi bir defa daha paylaşmak isterim. İyiki varsınız.