Antalya'da 8-11 Nisan tarihleri arasında düzenlenen 6. Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Avrupa Kupası’nda 15 ülkenin katıldığı turnuvada Şampiyon olan ve Zonguldak'ın Çaydeğirmeni beldesinde yaşayan Sudenur Basancı, kendisine maddi manevi konusunda destek olan Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş'i Antrenörü Cemal Kocabaş ile birlikte ziyaret etti.

Ziyarette Sedanur Bosancı'ya Zonguldak ve Çeydeğirmeni Beldesi’ne yaşattığı gurur ve şampiyonluktan dolayı teşekkür eden Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, şampiyona çeşitli hediyeler vererek başarılarının devamını diledi.

Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş’in her konuda destek olduğunu ve bu şampiyonlukta en büyük desteği verdiğini  belirten Antrenör Cemal Kocabaş, ‘’Şampiyon  sporcum  yeni koleksiyona bir başarı daha ekledi. Zonguldak ilimizi ve Çaydeğirmeni beldemizi en iyi şekilde  temsil ettik. 15 ülkenin katıldığı INTERNATIONAL TURKISH OPEN KİCKBOXİNG EUROPEAN Cup'da zirvede tamamlayarak şampiyon olduk.  Bu süreçte bize maddi manevi desteğini her zaman hissettiren Satılmış Gebeş başkanımızı teşekkür ziyaretinde bulunduk.  Başkanım gençlerin ve sportif faaliyetlerin her zaman yanında.  Her zaman maddi manevi olarak yanımızda olduğu için Satılmış Gebeş Başkanıma sonsuz teşekkür ediyorum. Bu meddi ve manevi destekle şampiyonumuz Sudenur Basancı ile hedefimiz dünya şampiyonu olmak dedi.

15 ülkenin katıldığı turnuvada rakiplerini devirerek Şampiyon olan Sudenur Basancı ise; ‘’Bu şampiyonluğumda her zaman yanımda olan ve her konuda destekte bulunan Çaydeğirmeni Belediye Başkanım Satılmış Gebeş’e teşekkür ediyorum. Bu şampiyonluk hem Zonguldak’a hem de Çaydeğirmeni  Belediyemize hayırlı olsun.  Başkanıma şampiyonluk kupası getirdim şimdi de Avrupa şampiyonluğu kupasını getirmek için çalışacağım”dedi.