Tüm dünyada trilyonlarca dolarlık bir paya sahip olan e-ticaret hem dünya hem de ülkümizde giderek büyüme göstermektedir. E-ticarette para kazanmanın yolları da dev e-ticaret sitelerinde mağaza (dükkan) açıp ürettiğiniz ya da toptancılığını yaptığınız herhangi bir ürünü satmaktan geçmektedir. Dünyanın en büyük e-ticeret sitelerinden bir olan Amazon, mağaza açanlara çeşitli imkanlar sağlamaktadır. Amazon mağaza açanlara otomatik reklamlar PPC sunmaktadır. Mağaza sahibi bu hizmeti kullanarak otomatik ya da manuel olarak satışlarını arttırmak için reklam verir. Ancak reklam vermekte belli bir maliyeti içermektedir. Her ne kadar reklam satışları arttırsa da kârdan verilen bir bütçe olduğu için size karşılığını tam olarak vermeledir.
Amazon PPC için yardımcı yazılım
Akan Yürekli tarafından siz değerli mağaza sahiplerinin imdadına yetişen Amazon PPC reklamlara bağlanan yazalım, sizlere büyük avantajlar sağlıyor. E-ticaret sitesi Amazon’da binbir emek vererek topladığınız ya da ürettiğiniz ürünleri satmak için mağaza açıyorsunuz, müşteri gelmesi için de Amazon’un Facebook, Google ve İnstagram gibi arama motorları ve sosyal medya platformlarına reklam veren ve buralardan müşteri çeken otomatik reklam servisi PPC için para ödemesi yapıyorsunuz. Akan Yürekli’nin yazılımı işte bu noktada devreye giriyor. Amazon’un reklam servisi PPC’ye bağlanan yazılım normalin 10 katına kadar mağazanıza müşteri gönderiyor. 
Amazon’da uygun fiyata reklam
E-ticaret sektöründe deneyimli ve sektör içinde uzun yıllardır deneyim kazanan Akan Yürekli sizler için Amazon PPC reklam servisi ile fark yaratıyor. Bu avantajlı ve teknolojik yazılım için gerekli bilgiyi https://www.akanyurekli.com.tr/ adresinden kolaylıkla alabilirsiniz. 
Amazon PPC’yi uçuran yazılım
Esasen reklam vermenin ana amacı ürün tanıtımını yapıp daha fazla müşteri çekmektir. Amazon PPC ile paranızı ödeyerek reklam çekebilirsiniz ancak bunun maliyeti çok daha fazladır. O yüzden az para koyup çok daha müşteri çekebilmek için Akan Yürekli’nin sizlere sunduğu Amazon PPC’yi kullanmalısınız. Bu sayede Amazon’da satışlarınız çok daha fazla düzeye erişecektir. Hem de reklama ayırdığınız paranın kat kat karşılığını alabileceksiniz. Ayrıca sahip olduğu 39 farklı markanın bayiliği ile sizlerde hızlıca alt bayi olarak ürün satışına başlayabilirsiniz.