Aralık 2020'de gerçekleşen büyük bir yükselişten sonra Bitcoin'in sağladığı büyük kazançlar üzerinde mi oturuyorsunuz? Veya belki de sadece bir kripto satın almanız gerekiyor ve bunu Bitcoin'den önemli ölçüde daha düşük işlem ücretlerine sahip bir para biriminde yapmak istiyorsunuz. Her iki durumda da Bitcoin'i Litecoin'e nasıl dönüştüreceğinizi bilmek istersiniz.

Neyse ki, bu tam olarak bu makalenin konusu.

Bir Değişim Türü Seçin

Bir kripto varlığı ile başka bir kripto varlığı takas etmek istediğinizde yapmanız gereken ilk şey, bir değişim platformu seçmektir. İki ana değişim türü vardır. Her birinin avantajları ve dezavantajları vardır.

İtibari-Kripto Değişimi

Dolar, euro, yuan veya pound ile dijital para birimleri satın almak istediğinizde itibari-kripto borsası harikadır. Ayrıca, gerçek dünyada harcamak için kârınızı itibari para birimlerine dönüştürmek istiyorsanız idealdir.

Bununla birlikte, itibari-kripto borsasının büyük bir dezavantajı, aslında orada bir hesap almaktır. İlk önce kayıt olmanız gerekir. Ardından, kesinlikle kimlik doğrulama kontrollerinden geçmeniz gerekiyor. Bunlar sadece yasal gereklilikler olsa da, gerçek bir acı olabilir. Örneğin, yaptığınız büyük işlemler için iyi değillerdir.

İtibari-kripto borsasında zaten bir hesabınız yoksa, Btc Ltc Çevirici arasında takas yapmak için bir hesap oluşturmanızı önermiyoruz. Bunu başka bir yerde daha kolay yapabilirsiniz.

Kriptodan Kriptoya Değişim

Başka bir seçenek de kriptodan kriptoya takas yöntemini kullanmaktır. Bu platformlar genellikle, kullanıcıların ticaret yapmadan önce bir sürü belge göndermelerini gerektirmez. Kriptodan kriptoya ticaret platformları da çok daha geniş bir kripto varlığı çeşitliliğine sahiptir.

Kriptodan kriptoya ticaret platformlarının bir diğer önemli avantajı, bazılarının onları anonim olarak kullanmanıza izin vermesidir. Örneğin, bazı borsalar bir e-posta adresi bile gerektirmez.

Tabii ki, yatırımlarınızı itibari para birimine dönüştürmek istiyorsanız, bunu kriptodan kriptoya takas yolu ile yapamazsınız. Ayrıca, kriptodan kriptoya takas işleminin genellikle düzensiz olduğunu da göreceksiniz. Bu, hizmeti işleten şirkete bir şey olursa sorunlara neden olabilir. Örneğin, geçmişte borsalar hacklendi. Düzenlenmemiş, daha küçük şirketlerin bu tür etkinliklerde müşterilere geri ödeme yapma olasılığı daha düşüktür.

BTC, LTC'ye Nasıl Dönüştürülür?

Bazı borsalar, kripto varlıklar arasında tamamen izinsiz ve anonim bir şekilde ticarete izin verir. Bu nedenle, Godex.io gibi platformların kripto endüstrisinin neyle ilgili olduğuyla uyumlu olduğunu görüyoruz. Bu nedenle, aşağıdaki BTC'yi LTC'ye nasıl dönüştüreceğinize ilişkin talimatlar bu özel borsaya göre düzenlenmiştir.

Godex.io'da Bitcoin'i Litecoin ile tam olarak nasıl değiştireceğiniz aşağıda açıklanmıştır:

  • Godex.io'yu ziyaret edin.
  • Ana sayfada, işlem kutusuna ilerleyin. Dönüşümünüzle ilgili ayrıntıları girmeniz için alanlar olacaktır.
  • "Gönder" kutusunun sağında, sahip olduğunuz kripto varlığını seçin. Örneğimizde Bitcoin olacak.
  • Aşağıda, almak istediğiniz kripto varlığını seçmek için bir seçenek bulacaksınız. Burada Litecoin'i seçmelisiniz.
  • "Gönder" kutusuna, LTC ile takas etmek istediğiniz BTC sayısını girin. "Al" kutusundaki sayının değiştiğini göreceksiniz.
  • İlgili alana Litecoin cüzdanınızın adresini girin.
  • "Dönüştür"e basın.
  • Daha sonra, bir BTC para yatırma adresi göreceksiniz. Kopyalayın ve kendi BTC cüzdanınıza yapıştırın.
  • Cüzdana doğru sayıda BTC girin ve işlemi başlatın.
  • Onaylandığında, LTC'niz belirttiğiniz adrese aktarılmış olacaktır.

Gerçekten bu kadar kolay. Hesap yok. Doğrulama yok. Stres yok. Etrafta beklemek yok. BTC ve LTC (veya diğer birçok kripto varlığı) arasında hızlı ve kolay bir şekilde dönüşüm yapabilirsiniz!