Vakko Uluslar arası Moda Akademisi’nde stilistlik ve stil tasarımı eğitimi alan Pınar Bayraktar, Dünyayı sarsan Covit-19 salgını ile insanların yaşam tarzları ve alışveriş alışkanlıklarının değişmesi üzerine yurtdışı eğitimli stilist genç girişimci Pınar Bayraktar, kendine has tarzı ile modaya kendine has renk ve modellerde tasarımlarını şıklığı sevenlerle buluşturuyor.

“İTALYAN FİRMADA STİL DANIŞMANLIĞI YAPTI”

 Pınar Bayraktar, Halkın Sesi’ne yaptığı açıklamada, “Vakko Uluslararası Moda Akademisi'nde stilistlik ve stil tasarım eğitimi aldıktan sonra kariyerime önce ünlü bir tasarımcı yanında asistanlık ve yine uluslar arası bir dergide editör asistanlığı yaparak başladım. Fotoğrafçı asistanı İtalyan bir marka da stil danışmanı ve bireysel stilistlik yaparak devam ettim. Daha sonra kişisel giyimden çok keyif aldığım için bunu kendim yapmaya karar verdim.

“KENDİ STİLİMİ YARATTIM”

Denim ceketlerime hep bir şeyler eklerdim. Ne zaman giysem sorulur, bende isterdim keşke bedenime uygun olanı olsa denirdi. Bu yüzden hem butik hem de atölye kurdum. Patentli ürünler atölye kısmı, diğer marka ürünler ise butik kısmında yer alıyor. Pınar Butik Atölye ve butik kısmından Pandemi dolayısıyla online satış yapıyoruz” dedi.

ÇOK YOĞUN İLGİ GÖRÜYORUZ

Almış olduğu eğitimleri, bilgi birikimini kurduğu atölye ile de  şekillendirerek moda sektörüne merhaba diyen Pınar Bayraktar, İnstagram üzerinden açtığı mağazası ile atıldığı giyim sektörümde kısa zamanda yoğun ilgi görmeye başladı. Butik atölye online satışta hizmet vermeye devam ediyor. Online sipariş hattı: instagram@pinarboutiqueatelier