Cumhuriyet Halk Partisi Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla ilçede düzenlenen etkinliklere katılırken, AYCİTY AVM’deki  işyerlerinde, Öğretmenevi’nde ve sokakta karşılaştığı bütün kadınlara karanfil dağıttı.

Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde aralıksız olarak sürdüren Halil Posbıyık, bugün Belediye Meclis Üyesi Adaylarıyla birlikte birçok işyerini, resmi ve özel kuruluşları ziyaret edip kadınlara karanfil dağıtırken, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen programlara da katıldı. Halil Posbıyık’ın eşi Neriman Posbıyık’ta 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla Elmatepe Mahallesi’nde bulunan Seçim Ofisinde bayanlarla bir araya geldi.

CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, ilk olarak Kdz.Ereğli Soroptimist Kulübünün Abdi İpekçi Sergi Salonundaki 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinliğine katıldı.

Kdz.Ereğli Soroptimist Kulübünün, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlediği kermese katılan Halil Posbıyık, burada Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ile de karşılaşırken, kermese emeği geçen yöneticilere ve davetlilere karanfil dağıttı.

CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık,  8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Ereğli Kaymakamlığı’nın desteğiyle düzenlenen ‘Resim Çalıştayı’nda hazırlanan resimlerin sergi açılışına katıldı.

Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu’nun da katıldığı Resim Sergi açılışını, Kaymakamlık binasında görev yapan kadın çalışanlar gerçekleştirdi.

CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, burada da bütün bayanlara günün anısına karanfil dağıttı.

Daha sonra Ay CİTY AVM’de bulunan işyerlerini, aynı binada bulunan Öğretmenevi’ni ziyaret eden CHP Ereğli Belediye Başkan adayı Halil Posbıyık,  burada çalışan bayanlar ile alışveriş yapan bayanlara da karanfil dağıtarak gönüllerini aldı.

CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık’ın eşi Neriman Posbıyık’ta 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla Elmatepe Mahallesi’nde bulunan Seçim Ofisinde bayanlarla bir araya geldi.