Saltukova Belediyesinin resmi internet sitesinde, Başkan Zerrin Güneş adına yayımlanan bir baş sağlığı mesajı görenleri hayrete düşürdü.

“Beldemiz Kokaksu Mahallesi sakinlerinden Hayati eşi Hanife Yüzlü'nün vefatını büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Merhume teyzemize Allah'tan Rahmet, kederli ailesine ve tüm sevenlerine baş sağlığı dilerim. Ruhun Şad, Mekanın Cennet Olsun!!!” şeklinde ifadeler bulunan mesajın, Zerrin Güneş’in beyaz başörtülü fotoğrafının yanında “Allah rahmet eylesin” ibaresiyle servis edilmesi kafaları karıştırdı.


BAŞKAN ÖLDÜ DE BİZ Mİ DUYMADIK

Haberi okuyanlar, “Allah geçinden versin, Başkan öldü de biz mi duymadık” derken, “Koca belediye nasıl bu kadar özensiz olur, anlamak mümkün değil. Madem merhume teyzenin fotoğrafını bulamadınız bari hiç fotoğraf kullanmayın. Cenaze haberinin bile siyasi propagandaya alet edilmesi çok ayıp” şeklinde yorum yaptı.

Halkın Sesi mesaja konu olan Hanife Yüzlü’ye Allah’tan rahmet, kederli ailesine baş sağlığı dilerken, tüm siyasetçileri bu konularda daha duyarlı olmaya çağırıyor.