THY OPET “Geleceğin Pilotları” projesi kapsamında çocukların teknolojiye adapte olabilmelerine imkân sağlarken özellikle doğu illerimizde maddi açıdan zor durumda olan çocuklarımızın imdadına koşuyor. THY OPET Genel Müdür Yardımcısı Dr. M. Zahid Uzunlar’ın öncülüğünde hazırlanan farklı projelerle çocuklarımız için umut dolu bir geleceğe pencere açılıyor. THY OPET bu tür etkinliklerle çocuklara umut olurken bir yandan da geleceklerini inşa etmelerine yardımcı oluyor.

THY OPET’in projeleri kalpleri ısıtmaya devam ediyor

THY OPET’in çeşitli illerde minik yavrularımız için sunduğu ve çocukların eğlenmesine, eğlenirken öğrenmesine yönelik bu projeler kalpleri ısıtacak cinsten.

Özellikle ekonomik olarak çok iyi durumda olmayan çocuklarımız için, spor, teknoloji ve sanat dallarında hazırlanan projelerle çocuklarımız çeşitli mesleklere özendirilmekte, içinde bulundukları koşullardan kısa süreli de olsa uzaklaşma imkanı bulmaktadır.

THY OPET kaynaklarını çocuklarımız için kullanıyor

THY’nin iştiraki olan THY OPET kaynaklarının önemli bir kısmını maddi durumu elverişsiz olan çocuklarımızın iyi bir geleceğe adım atması için kullanıyor. Bu noktada geliştirdiği çeşitli projelerle kalpleri ısıtıp ışık oluyor.

Türkiye’nin geleceği olan çocuklarımız THP OPET’in de desteğiyle geleceğe çok daha emin adımlarla ilerliyor. Tamamı Türkiye’nin geleceği olan çocuklarımızı güvenli ve emin adımlarla geleceğe hazırlıyor. Düzenlemiş olduğu sosyal sorumluluk projeleri ile çocuklarımızın yanında yer alıyor. Onların psikolojik olarak da kendilerini iyi hissedip moral bulmalarına olanak tanıyor.

En temel amacı maddi açıdan zor durumda olan çocukların imdadına yetişerek onların moralini yüksek tutmak olan projeler uzman kişiler tarafından planlanmakta, bütün etkinlikler belirli bir program çerçevesinde özenle yürütülmektedir.

THY OPET Genel Müdür Yardımcısı Dr. M. Zahid Uzunlar, proje için gece gündüz çalışarak çoğu etkinliğe bizzat katılarak yerinde gözlem yapmaktadır. Türkiye’nin geleceği olan çocukların gelişimine büyük önem veren THY OPET Genel Müdür Yardımcısı Dr. M. Zahid Uzunlar, bu projelerin yetişen nesile önemli bir katkı sunacağına ve ülkemizi dünyada lider bir ülke konumuna getireceğine inanmaktadır. Bu şiar doğrultusunda THY OPET bu tür projelerine hız kesmeden kararlı bir şekilde devam etmekte.