Zonguldak Kömürspor Kulübü sezonun ikinci yarısına reklam sponsor olan “Crıptoswaps”  firmasının önemli desteğiyle başlayacak.

Kripto para firması olan “Crıptoswaps”  ülke genelinde olduğu gibi bir çok şehir takımına önemli maddi kaynak sağlamaya devam ediyor.

Crıptoswaps Zonguldak Kömürspor ikinci yarı hazırlıklarını Antalya kampında sürdürüyor.

Teknik Direktör Şenol Demir kamp çalışmalarının çok iyi gittiğini ancak önemli mevkilere transfer yapılması gerektiğine de işaret ediyor.

Crıptoswaps Zonguldak Kömürspor As Başkanı, İş İnsanı Sabit Danış kulübün gelirlerini artırma adına lobi çalışmalarını yurt içi ve yurt dışında sürdürüyor.

Özellikle 650 bin Zonguldaklının yaşadığı Almanya başta olmak üzere yurt için de de Zonguldaklıların yoğunluklu yaşadığı İllerde de çalışmalarını sürdürüyor.

Danış, Almanya’da ki ve ülke genelinde ki Zonguldaklılar adına kurulan federasyon ve derneklerinde topa girmesi gerektiğinin altını çizerek, manevi desteğin yanında maddi desteğe de ihtiyaç hasıl olduğunu söylüyor.

Zonguldak’taki ERDEMİR, EREN ENERJİ, ÇATES, YURTBAY, EMKO, ÇANAKCILAR, CİLAS TAT METAL, LAFARGE ÇİMENTO, ARTKIY MOBİLYA ORMAN ÜRÜNLERİ, OSB’ler ve TSO’ların en azından bu dönemde Crıptoswaps Zonguldak Kömürspor’A DESTEK OLMALARI BEKLENİYOR.

Bu konuda en önemli görev Vali Mustafa Tutulmaz’a düşüyor.

Vali bey, bu konuda önemli firmaların sahipleriyle yapacağı bir toplantının Crıptoswaps Zonguldak Kömürspor’a önemli maddi katkı sağlayacağı vurgusu yapılıyor.

Crıptoswaps Zonguldak Kömürspor As Başkanı Sabit Danış, Antalya kampında futbolcuları daha istekli ve arzulu gördüklerini kaydederek bir yandan da Kulüp Başkanı Mehmet Salih Demir ile birlikte transfer komitesi ile Teknik Direktörün talepleri doğrultusunda transfer yapmaya çalıştıklarını söylüyor.

Yurt içi ve yurt dışında yaşayan Zonguldaklıların kripto para firması olan Crıptoswaps’e yatırım yapmaları halinde hem kendileri hem de Crıptoswaps Zonguldak Kömürspor kazanacak.

Lafla Zonguldak sevdalısı olunmuyor!