Zonguldak İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri bünyesinde görev yapan 112 ekiplerinde görevli acil tıp teknisyeni ve acil ambulans bakım teknikerlerine yönelik Sağlık Bakanlığı Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğünün öngördüğü beş temel modül eğitimlerden birisi olan temel modül eğitimi tamamlanarak düzenlenen törenle sağlıkçılara sertifikaları verildi.
Öğretmenevi Konferans Salonunda yaklaşık bir hafta süren eğitimler sonrasında İl genelinde Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarında görevli 19 sağlık çalışanına düzenlenen törenle İl Sağlık Müdürü Dr.Bilal Cin, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Emre Karaahmetoğlu tarafından sertifikaları verildi. Düzenlenen törende bir konuşma yapan İl Sağlık Müdürü Dr. Bilal Cin şöyle dedi;
"Vatandaşlarımıza 7 gün 24 saat esası ile hizmet veren 112 ekiplerimizin daha kaliteli hizmet verebilmesi için Bakanlığımız tarafından öngörülen bir eğitim programımızı da tamamladık. Eğitime katılan tüm eğitimcilerimize ve personellerimize teşekkür etmek istiyorum."