Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çaycuma İlçe Başkanlığı tarafından Damat eski Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından hiç edildiği öne sürülen 128 milyar doların nerede olduğu muamması için billboardlara astırılan, “128 miyar dolar nerede” pankartı Jandarma tarafından kaldırılması tepkilere yol açtı.
CHP Çaycuma İlçe Başkanlığı tarafından Perşembe beldesi girişinde billboardlara astırılan “128 miyar dolar nerede” yazılı üç adet afişleri her hangi bir gerekçe sunulmadan dün akşam saat 20.00 sıralarında Jandarma tarafından indirilmesi tepkilere yol açtı.
CHP Çaycuma İlçe Başkanı Şeref Köktürk, “Merkez bankasındaki hazineye ait 128 milyar doların nerde olduğunu sorduk. Genel merkezimizin de söylediği gibi kayıp olan 128 milyar doların kime satıldığı,nereye gittiğinin açıklanmasını istiyoruz. Kolluk kuvvetleri Perşembe beldemizde billboardlara astığımız 3 afişimizi bize hiçbir bilgi vermeden kaldırttı. Sanırım önümüzdeki günlerde Savcılık konu ile ilgili bizi çağırır. Cumhurbaşkanına hakaret olduğu gerekçesi ile mi billboardlardaki afişlerimiz kaldırıldı anlamadık. Halkın daha da yoksullaştıracak olan bu paranın biz nerede olduğunu soruyoruz” dedi.