Çevre ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun Zonguldak’ta bir takım açılışlarda bulunacağını söyleyen AKP İl Başkanı Zeki Tosun;

“135 milyonluk yatırım var”

AKP İl Başkanı Zeki Tosun, parti binasında düzenlediği basın açıklamasında cumartesi günü Zonguldak’a gelecek olan Orman ve Su İşler Bakanı Veysel Eroğlu’nun 18 ayrı projenin açılışını yapacağını belirterek, kent genelinde yapılan bu projelerin 135 milyon lira tuttuğunu dile getirdi.

 “TTK’NIN KAPATILMASINI EN SON İSTEYECEK KİŞİYİZ”

TTK’nın özelleştirilmesi ve kapatılmasını en son isteyecek kişiler olduklarını dile getiren Tosun, “İnşallah yakın zamanda TTK, zarar eden bir kurum olmaktan çıkarak, Zonguldak halkını memnun eden bir çalışma var. Bu çalışma devam ediyor” İfadelerine yer verdi.

“ZONGULDAK GÖÇ ALAN BİR ŞEHİR HALİNE GELEBİLİR”

Yerli kömürün elektrik enerjisine dönüştürülmesiyle TTK’nın iyi yerlere geleceğini söyleyen Tosun,  “Şehir de göç vermektense göç alan bir şehir haline gelebilir. Bunun gayreti içerisindeyiz. Biz TTK’nın kapanmasından yana değiliz. Bakanlığın yapacağı çalışmaları bekleyip göreceğiz. Bunlar da Zonguldak’ın menfaatine olacaktır” dedi.

 (Aykut KARA)