Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü tarafından üye aileleri ve misafirlerin de katılımı ile Tims Fabrika’da bir iftar programı düzenlendi.

Ramazan ayına özel olarak, 08 Nisan Cuma akşamı Tims Fabrika'da gerçekleşen iftar programında bir araya gelen Rotary Kulübü üyeleri, aile fertleri ve misafirler keyifli bir akşam geçirirken, gecede 2022-2023 Dönemi hazırlıklarının paylaşıldığı 1.Kulüp Asamblesi de gerçekleştirildi.

Yemekte toplantıyı 2021-2022 Dönem Başkanı Rtn. Mehmet Can Kutayer'in açarken, Geçmiş Dönem Başkanı Rtn. Aykut Ateş “Nerede O Eski Ramazanlar” isimli renkli sunumu ile geceye katılan misafirlere zaman tüneli yaşatarak eski Ramazan eğlencelerini hatırlattı.

Toplantı gündemini paylaşan Kutayer'in ardından, kürsüye 2022-2023 Dönem Başkanı Rtn. Fulya Dinçer geçti ve dönem ekibi ile UR 2430. Bolge Hedeflerini konuklarla paylaştı.

Dinçer, 117 yıllık Rotary tarihindeki ilk kadın Uluslararası Rotary Başkanı olacak Jennifer Jones ile birlikte da 38 yıllık Karadeniz Ereğli Rotary Kulübünün de ilk kadın başkanı olarak da tarihe geçecek. 

Rtn. Fulya Dinçer gelecek dönem sloganının “Canlı Dönem” olduğunu vurgulayarak, "Rotary ile Hayal Edelim" teması ile birlikte dönemin hareketli ve topluma hizmet odaklı geçeceğini iletti. Gelecek dönem ile ilgili üyelere ve konuklara söz veren Dinçer, misafirlerden gelen talepleri not alarak dönem içerisinde değerlendireceklerini iletti. 

Kdz.Ereğli Rotary Kulübü’nün 2022-2023 Dönemi Yönetim kurulu şu isimlerden oluşacak; Rtn. Fulya DİNÇER, Rtn. Aykut ATEŞ, Rtn. Cafer Can YILMAZ, Rtn. Doruk DOKUZOĞLU ve Rtn. Mehmet Can KUTAYER