AKP Alaplı İlçe Başkanlığı tarafından birlik beraberlik ve kardeşlik kahvaltısında partililere hitaben konuşan İl Başkanı Zeki Tosun, "Allah muhafaza 2023'de bir aksilik olursa gidecek yerimiz yok" dedi.

Manzara Cafede  düzenlenen kahvaltıyla AKP Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, Milletvekilleri Hamdi Uçar ve Ahmet Çolakoğlu, önceki dönem Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, AKP Ereğli ilçe Başkanı Saffet Bozkurt, Zonguldak İl Genel Meclis Başkanı Nejdet Karaveli, AKP Alaplı İlçe Başkanı Yaşar Karacan, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

MORALİNİZİ BOZMAYIN

Kahvaltıda bir konuşma yapan AKP İl Başkanı Zeki Tosun, 20 yıldır milletin AK Parti'yi iktidarda tuttuğunu belirterek, "2023'de bu millet bizi yeniden iktidar yapacak. Allah muhafaza bir aksilik olursa bizim gidecek başka yerimiz yok. Evet dışardaki hainler hainliklerine devam etsin. Ama ne olursunuz içerdekiler birbirimize hainlik yapmayalım. Kimse kimsenin parçasından çekmesin. Recep Tayyip Erdoğan için millet için gece gündüz çalışalım. Sizden ricam ikilik olmasın. Birlik olalım. Zamanı geldiğinde herkes görev alır. Mazeret üretmeden gece gündüz çalışarak tekrar iktidar olacağız" şeklinde konuştu.