Enerji Bir Sen Zonguldak Şube Başkanlığının geleneksel hale getirdiği “Maden ocağında iftar” programı bu yıl Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Armutçuk müessesesi müdürlüğü maden ocağında gerçekleşti. 
Yerin 450 metre altında gerçekleşen iftar programına Enerji Bir Sen Genel Başkanı H. Bayram Tombul, TTK Genel Müdür Yardımcıları İsmail Güner, Ercan Gebeş, Muammer Kiraz, Armutçuk Müessese Müdürü Faik Alp, Enerji Bir Sen Şube Başkanı Sedat Güngör ve tüm yönetim kurulu, Memur Sen İl başkanı Kamuran AŞKAR, Eğitim BİR Sen yönetim kurulu üyesi Sadettin Dede, Sağlık Sen Şube Başkanı Mehmet Ali Kara ve Başkan yardımcısı Ömer Tok,  GMİS Genel Başkan yardımcısı İsa Mutlu ve maden işçileri katıldı.
İftar programıyla ilgili olarak bir açıklama yapan Enerji Bir Sen Zonguldak Şube Başkanı Sedat Güngör, “Yerin 450 m altında İşçi, Memur, sendikacı ve yöneticilerin bir arada sıcak ve samimi bir ortamda İftar programında bir araya geldik. Geleneksel iftar programına katılan herkese yürekten teşekkür ediyorum. Bu programı hazırlanmasından en büyük emek sahibi olan başta TTK Armutçuk Müessesesi Müdürü Faik Alp bey’e ve programımıza icabet eden Genel Başkanımız H. Bayram Tombul ile maden işçilerimize ve memur sendikaları temsilcilerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.