6. Çaycumalılar Buluşuyor etkinlikleri Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ile ortaokulda edebiyat öğretmenliğini yapan Nuriye Çağlar Akgök’ün 55 yıl sonra buluşmasını da sağladı

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, 1965-67 yılları arasında, Çaycuma Ortaokulunda edebiyat öğretmenliğini yapan Nuriye Çağlar Akgök ile 55 yıl sonra buluştu. Eşi Nizamettin Akgök ile birlikte 6. Çaycumalılar Buluşuyor toplantısına katılmak üzere ilçeye gelen Akgök, 55 yıl sonra geldiği Çaycuma’da gördüklerinin şaşırtıcı olduğunu söyledi. İlçenin tam bir yaşanacak kent haline geldiğini söyleyen Akgök, kendini bir Avrupa kentinde gibi hissettiğini de dile getirdi.

ÖĞRETMENİNİ UZUN ARAYIŞLAR SONUNDA BULDU

Uzun arayışlar sonra ulaşabildiği öğretmenini elini öperek karşılayan Başkan Kantarcı, Akgök’ün kendisinde derin izler bırakan bir öğretmen olduğunu söyledi. Üç gün ağırladığı öğretmeni ile fırsat buldukça yan yana gelen Başkan Kantarcı, kendisine ziyaretin anısına bir de plaket sundu. Başkan Kantarcı, 55 yıl sonra görebildiği öğretmenini, bundan sonraki süreçte daha sık görüşme temennisiyle uğurladı.