Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) milletvekilleri ile Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Merkez Disiplin Kurulu (MDK) üyelerinin,  ‘’Adım Adım 2023, İl İl Anadolu’’ programı kapsamında gerçekleştirilen kentteki ziyaretlerinde, partilerinin Zonguldak’ın Çaycuma İlçe Başkanlığının yeni binasının açılışında izdiham yaşandı.

MHP milletvekilleri Hayati Arkaz ve Ümit Yılmaz, MYK asil üyeleri Murat Kotra ve Afşin Birben ile yedek üyeler Yüksel Aydın ve Çağrı Acı ile MDK Yedek Üyesi Ahmet Korhan Mastı’nIn yanı sıra MHP Zonguldak İl Başkanı İlkay Varol Demirköse ve MHP Karabük İl Başkanı Adem Gür, Zonguldak’ın Çaycuma Çaycuma İlçesi Çay Mahallesi Atatürk Caddesi’ndeki partilerinin yeni binasının açılışını, mehteren takımının da yer aldığı kalabalık vatandaş topluluğunun katılımıyla okunan duanın ardından gerçekleştirdiler.

"DEVLETE KAFA TUTANIN KAFASI EZİLİR, TERÖR TÜRKİYE’DE BİTMİŞTİR"

Milletvekili Hayati Arkaz, parti binasının açılışında yaptığı konuşmada, şunları söyledi:

‘’Türk dünyası ve dünya lideri genel başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin  selam ve saygılarının iletiyorum. 15 Temmuz akşama dış kaynaklı darbe girişimi oldu, Cumhur İttifakı olmasaydı, bu  teröristlerle nasıl mücadele edilecekti.

Güçlü, büyük Türkiye’yiz.

Devlete kafa tutanın kafası ezilir, şehit ve gaziler milletinin çocuklarıyız.

Ciddi söylüyorum, terör Türkiye’de bitmiştir, şehitlerimize rahmet diliyorum.

Ancak CHP’nin üst kademesindeki yöneticilerinden bahsetmek istiyorum, bunlar HDP’nin anlayışı gibi devletimizin terörle mücadelesinden rahatsızlar.

Dolarla oynatılması da süper güçlerin operasyonudur.

Bir de şu zillet ittifakı var, PKK’nın peşine takılmışlar ve ne derlerse onu yapıyorlar.

Seçimler 2023’de yapılacak, sandıkta zillet ittifakına izin vermeyelim, Türk milleti bunlara oy vermeyecektir.

MHP; Türk milletinin evidir, ocağıdır, güçlü olduğu sürece, Türkiye’de güçlü olur.’’

Milletvekili Ümit Yılmaz, Zonguldak’ın, parlayan yıldız ve üretim merkezi olmaya doğru gittiğini kaydetti.

MHP MYK Üyesi Murat Kotra, ‘’Aslan yattığı yerden belli olur denilir, dostluk ve teşkilat da birlikte olduğu yerden bellidir. Çaycuma teşkilatının çalışmalarını takdirle karşılıyorum’’ dedi.

MHP Zonguldak İl Başkanı İlkay Varol Demirköse, ‘’Birlik ve beraberlik mazluma korku olsun, MHP ülkemizin bekasıdır, MHP ve ülkücü kadrolar varsa, ülkemize hiç birşey olamaz, MHP, Türk milletinin son kalesidir’’  diye konuştu.

MHP Çaycuma İlçe Başkanı Mustafa Kaplan da açılışa katılan heyete teşekkür etti.

Bu arada MHP Çaycuma İlçe Başkanı Mustafa Kaplan, ilçe binasının toplantı salonunda, kendilerini gece gündüz arayarak her türlü desteği verdiği için MHP MYK Üyesi Murat Kotra’ya hazırladıkları plaketi vermesini Milletvekili Arkaz’dan  rica etti.

Milletvekili Arkaz’da küçüklüğünden itibaren parti hareketinin içinde yer alan ve çalışmalarını takdirle karşıladığını söylediği Kotra’ya, partilerinin coşkulu alkışlarıyla plaketi takdim etti.

Kotra’da, ‘’Teşekkür ediyorum, plaketi heyetimiz adına alıyorum. Bizler büyük bir aileyiz, Allah birliğimizi ve dirliğimizi daim etsin’’ dedi.

MHP’nin Çaycuma ilçesine bağlı Perşembe Belde Başkanlığı’na ataması yapılan Akif Alibabaoğlu’na da mazbatası, Milletvekili Ümit Yılmaz verdi.’’

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatıyla ‘’Adım Adım 2023, İl İl Anadolu’’ temalı il ziyaretleri programında  Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde partilerinin yeni binasının açılışı öncesi partili heyet, ilçedeki esnafın yanı sıra Çaycuma Organize Sanayi Bölgesi’nde ziyaretlerde bulundular.

Heyettekiler; samimi görüştükleri esnafla selamlaşarak sohbet etmelerinin yanı sıra sorunlarını dinlediler, notlar aldılar.

Çarşı merkezinde doğal ürünler ve manda yoğurdu üretim ve satışı gerçekleştiren ‘Aynur Abla’ yı ziyaret eden heyette yer alanlardan Milletvekili Arkaz, ikram edilen ünlü manda yoğurdunu bıçakla keserek beraberindeki bazı kişilerle tadına baktı.  İş yeri sahibi Aynur Çakar’ın eşi Şenol Çakar’a, ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

Heyette yer alanlar, Seher Tekstil Fabrikası Genel Müdürü ve Çaycuma Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Başkan Yardımcısı Mete Yıkılmaz’ın misafir ettiği tekstil fabrikasında, sanayicilerle bir araya gelerek sorunlarını dinlediler.