AK Parti İstanbul Milletvekili ve Kamu İktisadi Teşekkülleri (KİT) Komisyon Başkan Vekili Hurşit Yıldırım, beraberinde AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Ak Parti Elazığ Milletvekili Tahir Öztürk ile birlikte Zonguldak Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret etti.
AK Parti İstanbul Milletvekili ve Kamu İktisadi Teşekkülleri (KİT) Komisyon Başkan Vekili Hurşit Yıldırım, beraberinde AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Ak Parti Elazığ Milletvekili Tahir Öztürk ile birlikte Zonguldak Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret etti. Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) Alt Komisyonu’nun toplantısı için Zonguldak’ta bulunan Ak Parti Milletvekilleri, toplantının ardından Anadolu İmam Hatip Lisesine bir ziyaret gerçekleştirdi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Zonguldak Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Recep Ali Kanberoğlu, bu tür ziyaretlerin çok önemli olduğunu belirterek ilgi ve alakalarından ötürü Milletvekilli heyetine teşekkür etti.
Bursa İmam Hatip Lisesi mezunu olan AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, okulun fiziki durumu ve öğrenci sayıları hakkında Okul idaresinden çeşitli bilgiler aldı.
Komisyon toplantısı için Zonguldak’ta olduklarını, toplantının ardından İmam Hatip Lisesini ziyaret etmek istediklerini belirten Eldemir, “Zonguldak Milletvekilleri adına da burada bizleri kabul ediniz. Her türlü sorununuzda bizi de Zonguldak Milletvekili sayabilirsiniz. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz siz değerli eğitimcilerimiz vesilesiyle yarınlara hazırlanıyor. Bu amaçla desteğimizin her zaman yanınızda olduğunu belirtmek isteriz” ifadelerini kullandı.
Ziyaret esnasında Okul Yayın Kulübünün her dönem yayımladığı Emanet Dergisi Milletvekillerine hediye edildi. Ziyaret günün anısına fotoğraf çekilmesinin ardından son buldu.