ÖZEL HABER-MUSTAFA ÖZDEMİR

Önce Mustafa Çağlayan şimdi de İl Başkanı Zeki Tosun'u hedef tahtasına koyarak AKP'yi karıştırmaya devam eden Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan dün de kendi belediye meclis üyeleriyle birbirine girdi.  Sadece AKP belediye meclis üyelerinin olduğu WhatsApp grubunda AKP Grup sözcüsü Bekir Selçuk'un yazdığı bir şiir tartışmanın fitilini ateşledi. İnsanlar arası diyaloğu konu alan şiiri destekleyen cevap meclis üyesi Murat Uzun'dan geldi. Şems-i Tebrizi dizeleriyle Bekir Selçuk'un şiirine destek veren Uzun'a cevap ise Selim Alan'ın kurşun askeri olarak bilinen Sinan Toprak ve Gökan Çüteli'den geldi.

"BAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ"

Toprak ve Çüteli'nin Selim Alan'a yönelik bir tavır olarak algıladığı şiirler biranda ortamın gerilmesine neden oldu. Çüteli yazdığı mesajda hain tartışmalarını yeniden açarken, Sariye Eryiğit ise güzel bir şiire böyle bir anlam yükleyip tartışma çıkararak huzursuzluk yaratanlara tepki gösterdi. Tam bu esnada söze giren Murat Uzun, Selim Alan'ın yarın olmayabileceğini ima edince akşam saatlerinde gruba yazan Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan'ın sözleri soğuk rüzgarlar estirdi.

"BEN KİMİN HANGİ GAZETECİYE PARA VERİP YAZDIRDIĞINI BİLİYORUM"

Ankara'da Bakanlıklardaki görüşmelerinin ardından WhatsApp grubuna yorum yapan Başkan Selim Alan, "Ben kimin hangi gazeteciye para verip yazdırdığını biliyorum. Burada yazılanların sorumluluğu bana aittir. Böyle şeylere müsade etmem" diyerek adeta kendisine muhalefet edenlere racon kesti. Alan'ın bu sözleri üzerine sosyal medyadaki soğuk savaş şimdilik rafa kaldırıldı. Parti kulislerinde muhaliflerin  Selim Alan'a nasıl bir tavır alacağı merak ediliyor. Bilindiği gibi Selim Alan, geçtiğimiz günlerde bir gazeteciye 100 bin lira vererek barışması ve  İl Başkanı Zeki Tosun aleyhinde haber yaptırma iddiasıyla gündeme gelmişti.