AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi, Grup Başkanvekili İsmail Terzi, İl Özel idare işçileri ile ilgili sorunlar üzerine yaptığı açıklamada, “Akşamdan kalma arkadaşlar gündüz asfalt döküyor” dedi.

Terzi’nin kamuoyunda çok tartışma yaratacak açıklamasında, “Burada hepimizin konuştuğu temenni niyetinde. Mehmet Kokulu bey yıllardır yol şube müdürlüğü yaptı. Biz meclis olarak asfalt malzemesi alıyoruz. Asfalt dökülürken hiçbir teknik eleman araziye bakmıyor. Sıcak asfalt dökülürken uyarılarımıza rağmen çukurlar doldurmadığı için asfalt bozuluyor. Bunları sürekli söyleyip dile getirmemize rağmen hiç kimse dikkate almıyor.

Birinci kat asfalt kaplamalarda adam akşamdan kalmış gündüz asfalt döküyor. Ben yemin ediyorum bir çok defa akşamdan kalmış adama asfalt dökerken rastladım. Yine bu yıl aynısı olacaktır. Bizim uyarımıza rağmen arkadaşlar yine bildiklerini yapıyorlar. Asfalt dökerken şantiye şefini dahi göremezsin. Akşamdan kalma arkadaşlar gündüz asfalt döküyor. İşin doğrusu bu ve bu işi çözmeden kesinlikle düzelmez” diye konuştu.