Karadonspor Kulüp Başkanı Ali Kemal Ofluoğlu,  U16 Play--Off'da bugün Fener Sentetik Saha'da karşılaştıkları ve 2-1 mağlup olarak elendikleri  Ereğli Demirspor maçı sonrasında sosyal medya  hesabından hakemlere ve İl Disiplin Kurulu'na tepki gösterdi.

Ofluoğlu, geçtiğimiz hafta gurubun son maçında deplasmanda 3-0 mağlup ettikleri Çaycumaspor karşılaşmasında maçın hakemleri olmayan pozisyonlarda  takımın en iyi iki oyuncusuna kırmızı kart gösterdi. Bu kırmızı kart sonrasında ise İl Disiplin Kurulu Deniz Arda Kaya'ya 5 
Kadir Canyıldız ise  3 maç ceza verdi.

Özellikle Ofluoğlu, takımın en iyi oyuncusu olan ve takımı sırtlayan Deniz Arda Kaya'nın 5 maç cezasını indirmek için dilekçe ve 500 Tl para yatırdıklarını ancak 5 maç 3 ardından ise 2 maç indirilse de play-off'un eleme maçında en önemli oyuncusu sahada olmadığı için Ereğli Demirspor'a yenilerek elendiklerini söyledi.

Elenmeleri nedeniyle Karadonspor Kulüp Başkanı Ali Kemal Ofluoğlu, hakemlere ve İl Disiplin Kuruluna beddu ederken, "ALLAH emeğimizi çalanların belasını versin. Artık ne il disiplin kuruluna nede hakemlere inancım kalmamıştır." ifadelerine yer verdi. 

Hem Hakemlere hemde İl Disiplin Kurulu'na ateş püsküren Karadonspor Kulüp Başkanı Ali Kemal Ofluoğlu, sosyal medya hesabından açıklama yaparak şu ifadelere yer verdi:"Yaziklar olsun bu çocuklarımın emeğini çalanlara. 
Önce Çaycumada oyuncularıma rakibi itti diye kırmızı kart gösterip 5 maç ceza almasını sağlayan maçın hakemi,  il disiplin kurulu olarak 5 maç ceza vererek finallerde oynamamasını sağlayan futboldan anlamayan disiplin kurulu mutlu oldunuzmu?
En iyi oyuncuma ceza almasını sağlayanlar yaziklar olsun size.
Balıspor maçında Ereğli'de resmen savaş yapan bir birlerine küfür ve darp eden oyunculara 6 ve 8 maç ceza ve başka bir maçta hakemin üzerine vurmaya koşan oyuncuyla aynı ceza ya çarptırılmamız kabul edilemez.
Yazıklar olsun çocuklarımın emeğini çalanlara.
Biz ne şartlarda bu oyuncularımızı sahaya sürüyoruz. ALLAH emeğimizi çalanların belasını versin. Artık ne il disiplin kuruluna nede hakemlere inancım kalmamıştır.Ülkemin futbolunda neden ilerleme olmadığının bir göstergesidir. Neden olanlar. Yuh sizlere Futbol katilleri. Ayrıca çocuklarıma  emekleri için teşekkur ediyorum."dedi
Haber:Selçuk Koçaklı