Zonguldakspor AS Başkanı, İş insanı Sabit Danış İlin başarılı belediye başkanlarından olan Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’yı ziyaret etti. Zonguldak Kömürspor As Başkanı Sabit Danış, Başkan Kantarcı’ya ziyarette kırmızı-lacivertli formasını hediye etti.
Ulusal ve uluslar arası ticaretle uğraşan iş insanı Sabit Danış, Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’nın Çaycuma’yı adeta bir Avrupa kentine dönüştürdüğünü ve hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür ettiğini söyledi. Belediye Başkanı Bülent Kantarcı bir Zonguldaklının yurt dışındaki başarılarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Sabit Danış’ı kutladı.
Başkan Kantarcı, İş insanı Sabit Danış’tan gelişen ve modernleşen ilçelerine yerli ve yabancı yatırımcıları getirmesi için çalışma yapmasını da istedi. Zonguldak’ın gelişen ve modernleşen ilçesi Çaycuma’ya ve gelişimin öncüsü olan Başkan Kantarcı’ya destek olacağını ifade etti. Öte yandan Zonguldak Kömürspor’un başarısı için Zonguldaklı olan herkesin üzerine düşen görevi yapması gerektiği görüşünde de birleştiler. (Cevdet AKGÜN)