Zonguldak Kömürspor ile tamamen yolları ayıran golcü oyuncu Atila Yıldırım, ayrılmasında kendisine kolaylık sağlayan Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı M. Salih Demir ve A.Ş. Başkanı Hakan Hürfikir’e teşekkür etti.

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimizi Zonguldak Kömürspor’da ikinci yarı öncesinde Atilla Yıldırım ile yıllar ayrılmıştı.

Sezon başında büyük umutlarla  Ergene Velimeşespor’dan transfer edilen 31 yaşındaki golcü oyuncu, ilk yarı bekleneni verememesi nedeniyle teknik direktör Şenol Demir’in raporu doğrultusunda yönetim tarafından yollar ayrılmıştı.

Golcü oyuncu kırmızı-lacivertli takımda 4 kez gol sevinci yaşarken, beklentilerinde tamamen altında kalmıştı.

Zonguldak Kömürspor ile tamamen yolları ayırdığını sosyal medya hesabından duyuran golcü oyuncu Atila Yıldırım, ayrılmasında büyük kolaylık sağlayan Kulüp Başkanı M. Salih Demir ve A.Ş Başkanı Hakan Hürfikir’e teşekkür etti.

Atila Yıldırım’ın sosyal medya hesabından yaptığı veda açıklaması şu şekilde:   “Zonguldak Kömürspor ile olan sözleşmemi karşılıklı anlaşarak fesih etmiş bulunuyorum. Bana ayrılmamda kolaylık sağlayan Başkanlarımız M. Salih Demir ve Hakan Hürfikir’e özel teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi

Haber: Selçuk KOÇAKLI