Zonguldak Şoförler Odası Başkanı Köksal Bahar, bugün bir basın toplantısı düzenleyerek hakkındaki yolsuzluk iddialarına yanıt verdi.

Yerel Pusula Gazetesi'nde çıkan haberde odaya bağlı yediemin deposundaki bazı araçları sattığı şeklindeki habere açıklık getiren Bahar,
 “Sayın Vali’nin, Emniyet Müdürünün, Alay Komutanın, esnafların önünde küçük düştüm. Çocuklarımın yüzüne nasıl bakacağım? Buradan bir kuruş aldıysam Allah beni yok etsin. Yapmadığım işle ilgili beni itham edeceklerse ben elimden geleni yaparım. Ben 60 yaşından sonra hırsızlık, arsızlık, yolsuzluk yaptı dedirtmem” dedi.

Bahsi geçen haberlerle ilgili suç duyurusunda bulunacağını ifade eden Bahar, “Bugüne kadar burada benim hiç bir zaman yolsuzluğa usulsüzlüğe herhangi bir dedikoduya mahal vermeden buraya geldik. Burada bizi söz konusu haber yapan Pusula Gazetesi ne diyor: ‘Yedieminde yolsuzluk, şok oldular’ Bu yazının yazılmasındaki sebebi de biliyorum. Ben bu odayı aldığımda 5 trilyonluk borcu vardı. Bu odanın bir kuruşuna  elimi sürdüysem elim kırılsın, namussuz ve şerefsizim. Bu haberi yapan gazeteyle ilgili adli süreç başlatacağım” dedi.