Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı il genelinde düzenlenen zekâ oyunları ile spor müsabakalarında dereceye giren öğrencileri makamında ağırlayarak birer teşekkür belgesi verdi

Çaycuma Belediye Başkan Kantarcı il genelinde düzenlenen zekâ oyunları ve spor müsabakalarında dereceye giren başarılı öğrencileri makamında ağırlayarak teşekkür etti. Okul müdürleri, öğretmenler ve başarılı çocuklarla bir süre sohbet eden Başkan Kantarcı, çocuklara birer teşekkür belgesi verdi. Çaycuma’nın sporcu yetiştirme konusunda kat ettiği mesafe ve zekâ oyunlarının insan gelişimindeki önemi üzerine karşılıklı görüş alışverişinin de yapıldığı kabulde, çocukların başarılarından duyduğu memnuniyeti de ifade eden Başka Kantarcı, başarılı çocuklara çeşitli kitaplardan oluşan bir set ve Atatürk Spor Merkezinde 8 seanslık ücretsiz yüzme eğitimi de armağan etti.

ÇOK SAYIDA İL BİRİNCİSİ VAR

Başkan Kantarcı’dan teşekkür belgesi alan çocukların okulları ve derece kazandığı dallar şunlar:  Berkay Aydemir, Çomranlı İlkokulu, “Akıl ve Zeka Oyunları Equilibro Oyunu” il birincisi.  Metehan Sevinç, Saltukova İlkokulu, “Akıl ve Zeka Oyunları Qbitz Oyunu” il birincisi ve “23 Nisan Satranç turnuvası ilçe birincisi. Mert Ali Gökbudak, Özel Ayışığı Koleji, “Akıl ve Zekâ Oyunları Küre Oyunu”  il birincisi. Fatih Mehmet Köse ve Boran Albuz, 75. Yıl İlkokulu, Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Çocuklar Grubu Spor Müsabakaları Güreş dalında Altın Madalya.