Başkan Bozkurt, gece gündüz demeden halkın haber alma hakkı için fedakarca çalışan basın emekçilerinin ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladıBaşkan Bozkurt, mesajında şu ifadelere yer verdi:

 “Vatandaşlarımızın ilçemizde, ilimizde, ülkemizde ve dünyada meydana gelen olaylardan, yaşanan gelişmelerden haberdar olması için çalışan basın emekçilerimiz, kardeşlerimiz bizlere doğru bilgileri, teknolojinin gerektirdiği hızda ulaştırmaya çalışmaktadır. Toplumların bilgilenmesinde önemli bir rol üstlenen basın, teknolojinin olanaklarından  yararlanarak internet medyası ve sosyal medya ile yelpazesini genişletmiş,  eş zamanlı bilgi paylaşımına ulaşmıştır. Unutulmamalıdır ki, Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi, ‘Basın bir milletin müşterek sesidir’. Toplumumuzun sesi, gözü, kulağı olan basın emekçilerimizin ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlu olsun.

     Bu vesileyle gece gündüz demeden, halkın haber alma hakkı için fedakarca çalışan basın emekçilerimizin bir kez daha 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, meslek hayatlarında mutlu ve başarılı bir yıl geçirmelerini diliyorum. Ebediyete intikal eden basın mensuplarını da rahmetle anıyorum."

Haber Merkezi

Çağlayan’dan Ulupınar’a ziyaret Çağlayan’dan Ulupınar’a ziyaret