Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Mustafa Sarıoğlu, sözde emeklilerin hakkını korumak adına yaptığı açıklamada iktidar partisine tek bir laf etmezken. ortaya karışık ifadelerle  ve agrasif tavrıyla şaşırttı.

Bugüne kadar yoksulluk sınırının altında yaşayan binlerce emeklinin hakkını aramak için AKP'ye ve AKP Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a tek bir söz etmeyen Sarıoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili hakarete varan paylaşımlar yapıyordu. 

Aynı zamanda AKP'li Beycuma Belediye Başkanı Vural Kundakçıoglu'nun  kayınpederi olan Sarıoğlu, sosyal medyasında paylaştığı videoda sözde siyasi partileri genelleyerek öfkeli bir üslupla konuşurken, iktidar partisi hakkında tek bir eleştiri bile yapmıyor. 

Binlerce emekli vatandaş halk otobüslerinden faydalanamazken, AKP'li Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan hakkında tek bir eleştiri getirmeyen Sarıoğlu, emeklilerin gazını almak için masaya vurarak çektiği videoda şunları söyledi:

"Yukarda atlar tepişirken biz eziliyoruz. Dünyanın sahipleri insanları yok ediyor. Zalimlerle uğraşmaktan halka hizmet etmiyorlar, insan gibi yaşamak istiyoruz. Adaletli bir maaş dağılımı istiyoruz fakat Türkiye'deki siyasetçiler, bütün siyasi partiler birbirleriyle uğraşıyor önümüzdeki seçimde seçim alalım diye bakıyorlar. İşçi emekli ölmüş onların umurunda değil hepsine sesleniyorum; Zonguldak'ta 160 bin emekli var Türkiye'de on üç buçuk milyon emekli var, kayıkçı kavgasını bırakın insan gibi hareket edin.Halka inin, köye gidin, köylüye gidin, ocağa inin. Dünyada zalimler insanları eziyor ülkemizde zor durumda kalıyor her konuda biz mağdur oluyoruz. Bütün yetkililere sesleniyorum. Şimdilik bu kadar açıklama yapıyorum"