Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, İlçelerini örnek şehir yapma yolunda ilerlediklerini kaydederek, Başkent Elektrik Dağıtım ile Akmercan Batıkar Doğalgaz firmasıyla projeler üzerinde anlaşmaya vardıklarını söyledi.
Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş Yapı İşleri Müdürlüğü yetkilileri ile olumlu görüşmeler yaptıklarını kaydeden Başkan Öztürk, “Modern bir ilçe oluşturmak için var gücümüzle mücadele ediyoruz. Şehirler,yapılan estetiklerle güzeldir.Bu vesile ile ilçemizin giriş noktası olan Yeni mahalle,Atatürk caddesi ve Güney sokaktaki elektrik havai hatlarının Başkent Elektrik Dağıtım Yapım İşleri müdürlüğü yetkililerince yapılan görüşmeler sonucunda 2022 yılı yatırım programına alınmıştır.Bu konudaki çalışmalar ilerleyen günlerde başlayacaktır. Hepimizin ortak noktası olan ilçemiz,yapılan güzelliklerle de hepimizin gurur kaynağı olacaktır” dedi. 
DOĞALGAZ OLMAYAN MAHALLE KALMAYACAK
Başkan Vedat Öztürk, Akmercan Batıkar Doğalgaz Firması Bölge müdürlüğü yetkilileri ile doğal gazı olmayan tüm mahallelere doğalgaz hattının bağlanması için anlaşmaya vardıklarını açıkladı. 
Akmercan Batıkar Doğalgaz Bölge Müdür Yardımcısı Murat Tutal ile İşletme Şefi Arif Eyüp Tatar,  Belediye Başkanı Vedat Öztürk’ü makamında ziyaret etti. Ziyarette ilçenin doğal gaz hattı olmayan bölgelere dağıtım yapılması için görüşmelerde mutabakat sağlandı. 
Başkan Öztürk ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “İlçemizde doğalgazın olmadığı sokaklar için etüt çalışmaların görüşüldüğü ziyarette yatırım programına alınması konusu karara bağlandı. Verdikleri destek ve çalışmalarından ötürü Akmercan Batıkar Doğalgaz Bölge Müdürlüğü başta olmak üzere tüm ekibine teşekkür ediyorum. Yapılan çalışmaların halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

(Cevdet AKGÜN)