Kozlu Belediyesi, 28-31 Temmuz tarihlerinde yapılacak  "Müzik ve Bira Festivali" için eleştiri yapanlara "yobaz" diyen Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş'ın sözlerinin çarpıtıldığını belirterek yazılı bir açıklama yaptı.

İşte o a açıklama: 

"28-31 Temmuz arasında yapılacak olan müzik festivali üzerinden Belediye Başkanımızın yaptığı açıklamalar çarpırtırılıp siyasi rant sağlamaya çalışılıp yapılacak olan müzik festivaline gölge düşürülmeye çalışılmaktadır. Unutmamalıyız ki yıllardır festivaller için Kozlulu vatandaşlarımız kilometrelerce yol gidip festivallere ve de etkinliklere gitmek zorunda kalmıştır. Her kesime her yaşa ve de her vatandaşımıza hitap edilebilecek bir çok etkinlik yapılarak ve de yapılmaya devam edilerek daha yaşanılır bir Kozlu için gayret içerisindeyiz. Yıllar  evvel ilçemiz hakkında Türkiye'nin en büyük köyü olarak anılarak ilçemizi küçük düşürmeye çalışan algılar bulunmaktaydı. Göç veren bir ilçe konumunda olan Kozlu'muz göç alan bir ilçe olmayı başarmıştır. Şimdi ki hedefimiz ise artık turistik bir ilçe olma yolunda  hızla ilerleyip festivaller ve de çeşitli etkinlikler gerçekleştirilip ilçemizin adını tüm ülkeye duyurma gayreti içerisindeyiz. Festivaller ve etkinlikler  üzerinden siyasal propaganda yapılması 
ilçemizin geriye getirilme ve de gelişmesini engelleme çabasının gölge olmasına izin vermiyeceğimizin bilinmesini İsteriz. Bütün Kozlulu vatandaşlarımızı festivalimize bekler keyifli zaman geçirmesini dileriz.  Kamuoyuna saygı İle duyrulur."