Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan beraberinde Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş ve Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun ile birlikte Zonguldak Kömürspor’un halı sahada yaptığı idmanı ziyaret etti. 
 TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, ligin 23. haftada maçında Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda Kırşehir Belediyespor ile karşılaşacak.  
Kırmızı-lacivertli temsilcimiz Pazar günü saat 13.00’de karşılaşacağı Kırşehir Beleldiyespor maçı hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürüyor.
Zonguldak’ta yoğun kar yağışı ve statlarında karla kaplı olması nedeniyle Zonguldak Kömürspor hazırlıklarını  Kozlu ilçesinde bulunan halı sahada  devam ediyor.  
Kozlu halı sahada Teknik Direktör Şenol Demir Yönetiminde gerçekleşen antrenmanda futbolcular ısınma ve tempo koşusu ile başladı. Ardından ise yapılan çift kale maç ve şut çalışması ile günü tamamladı.  


BAŞKANLAR ELMAS’A MORAL VERDİ
Ayrıca Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan beraberinde Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun ile birlikte  Zonguldak Kömürspor’un Kozlu ilçesinde bulunan halı sahada yaptığı idmanı ziyaret ederek, Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı M. Salih Demir ve yönetim başta olmak üzere Teknik Direktör Şenol Demir ve takım kaptanı Sinan Ören ile bir araya geldi.  
Başkanlar Zonguldak Kömürspor’a Pazar günü Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda oynanacak olan Kırşehir Belediyespor maçında başarılar dilediler. 


DEMİR, BAŞKANLARA TEŞEKKÜR ETTİ
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı M. Salih Demir ise ziyaretten ötürü Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş ve Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun’a teşekkür etti.  


Haber: Selçuk KOÇAKLI