Zonguldak Ankara karayolu yeni Ankara yolunda belediye tarafından açık bırakılan rögara düşen 16 yaşındaki Sevinç Kocasoy'un burnu kırılırken, vücudunun çeşitli yerlerinde ezilme ve morluklar oluştu.

Geçtiğimiz cumartesi günü yaşanan olayda akşam saatlerinde yeni Ankara yolundan evine doğru giden Sevinç Kocasoy, karanlık nedeniyle belediyenin açık bıraktığı rögarı fark edemeyerek içine düştü.
Yaklaşık bir metre derinlikteki rögara düşünce, burnu kırılan genç kız, kendi imkanlarıyla çukurdan çıktı. Başı dönen genç kız yere yıkıp kaldı. Çevredeki vatandaşlar tarafından hemen hastaneye kaldırılan Sevinç Kocasoy, burada yapılan ilk müdahalenin ardından evine gönderildi.
Pazartesi günü Zonguldak Belediyesi'ne giden Sevinç Kocasoy'un babası Hidayet Kocasoy, Belediye Başkanı Selim Alan ile görüşmek istedi. Ancak görüşemeyen Hidayet  Kocasoy, Başkan Yardımcısı Ogan Göktürk ile görüştü. Göktürk'ün kendisiyle ilgilenmediğini söyleyen Hidayet Kocasoy, "Bana yapacakları bir şey olmadığını söyleyen Belediye Başkan Yardımcısı Ogan Göktürk, aynı gün çukuru kapattırdı. 
Madem burası belediyeye ait değilse neden apar topar çukur kapatıldı. Sonuna kadar yasal haklarımı kullanarak kızımın yaralanmasına sebep olan kimse hesabını soracağım. Bu ihmal başka birilerinin canını yakmadan gereken yapılmalı" dedi.

Şebnem Saka