Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Çaycuma Kampüsünde düzenlenen kahvaltıya akademik ve idari personel katıldı. Geleneksel hale gelen kahvaltı etkinliğine BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer ve eşi Nebahat Özer, rektör yardımcıları, fakülte dekanları, genel sekreter ve genel sekreter yardımcıları, daire başkanları, Yüksekokul ve MYO müdürleri, akademik ve idari personelle birlikte eş ve çocukları katıldı.

BEÜ basın bürosundan verilen habere göre Açık havada gerçekleşen kahvaltı etkinliğinde çocuklar doyasıya eğlenme fırsatı bulurken BEÜ çalışanları ise samimi bir ortamda keyifle sohbet etme fırsatı buldular.

Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer, bu tür organizasyonların kurum kültürünün pekişmesi açısından son derece önemli olduğun belirterek, “Üniversitemiz bünyesinde zaman zaman farklı kampüslerimizde organize edilen bu tür faaliyetler kurum kültürümüzün pekişmesine yararlı olmasının yanında çalışanların çalışma zamanları dışındabirliktekaliteli zaman geçirmesini de sağlamaktadır. Çaycuma Kampüsümüz gerek fiziki imkanları gerekse doğal güzellikleri açısından çok güzel bir kampüsümüz. Bu güzel kampüsümüzde bulunmamız vesilesiyle bir müjdeyi de sizlerle paylaşmak istiyorum. Çaycuma Sivil Havacılık Yüksekokulu tarafından yapılacak olan ve hazırlıklarında sona gelinen “1.  Çaycuma Sivil Havacılık Uçurtma Şenliği”ni mayıs ayı içinde gerçekleştireceğiz. Tüm çokluklarımızı uçurtma şenliğine davet ediyorum.   Bu gün burada yüzlerce akademik ve idari personelimiz bir araya gelmiş ve keyifli bir gün geçirmiştir diye umuyorum. Bu vesileyle organizasyonda emeği geçen başta Çaycuma Meslek Yüksekokulu müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Hikmet Yazıcı ve tüm çalışma arkadaşlarına şükranlarımı sunuyorum.” dedi.