AKP’li Beycuma Belediye Başkanı Vural Kundakçıoğlu, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesinde beldede yaşamayan seçmenleri Beycuma nüfusuna kaydederek seçimi kazanmaya çalışıyor. 

70 YENİ SEÇMEN
   
İki dönemdir başkanlık koltuğunda oturan Kundakçıoğlu, kendisine yakın ve akrabası olan yaklaşık 70 kişiyi Beycuma nüfusuna kaydettirdi. Özellikle, Zonguldak Merkez, Kilimli ve Ereğli’den seçmen transfer etmekle kalmayan Başkan Kundakçıoğlu, İstanbul ve Antalya’dan da beldesine seçmen kaydettirdi. 

CHP İLÇE SEÇİM KURULUNA İTİRAZ ETTİ

   
Kendi evine hatta apartmanına bile 5 yeni seçmen kaydettiren Kundakçıoğlu’nun bu uyanıklığı CHP’lilerin dikkatinden kaçmadı. Özellikle son 3 ayda beldedeki nüfus artışını fark eden CHP Merkez İlçe Başkanlığı sahte seçmenlerle ilgili olarak İlçe Seçim kuruluna itiraz etti. Kundakçıoğlu’nun akrabaları son gün bile nüfus kaydını Beycuma’ya aldırmak için nüfus müdürlüğüne sahte seçmen taşıdı.

MUHTARLAR AKP TEMSİLCİSİ GİBİ!
   
Cumhurbaşkanının sahte seçmen konusunda sözde uyarısına rağmen bildiğini okuyan Vural Kundakçıoğlu’na Zonguldak Valiliği ve jandarmanın nasıl bir tavır takınacağı merak ediliyor. Öte yandan sahte adres beyanına göz yuman mahalle muhtarları hakkında suç duyurusunda bulunmaya hazırlanan Beycumalılar, muhtarların AKP temsilcisi gibi davrandığını öne sürdü.