Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı hizmet veren Kdz. Ereğli Uzun Mehmet Yurt Müdürlüğü; köy okuluna uzanan GÖNÜLLÜ ELLER projesi kapsamında ‘Hayata Renk Kat’ sloganıyla bir köy okulunu daha güzelleştirdi. 
Kdz. Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile görüşülmesinin ardından tespit edilen köy okulu yeni açılacak olan anasınıfı ve birleştirilmiş sınıfı olmak üzere iki derslik bahçesi olan bir köy okuludur. 
Zonguldak’a bağlı Kdz. Ereğli ilçesi Toyfanlı köyünde bulunan ve yeniden hayata geçirilmesi planlanan Toyfanlı Anaokulunun bakım onarım tadilatı yapılarak okulun daha renkli olması sağlanmıştır.
Yurt Müdürlüğünün Projesi iki haftalık kısa bir süre içinde sevgi ve heyecanla tamamlanmıştır. İlkönce bakım onarım tadilatı düşüncesiyle 6 kişilik küçük bir grupta yola çıkılmış ve 24 kişilik dev kadro ile proje tamamlanmıştır. 
Yurt Müdürlüğünde barınan tüm öğrenciler ellerinden geldiğince projeye destek vermiş(kırtasiye oyuncak eğitim materyali gibi) Hayırseverin desteğiyle güzel bir sonuca varılmıştır. 
Köy okulundaki bakım onarım işleri bittikten sonra bir grup gönüllü öğrenciler ile okul duvarları süslenmiş, yurt öğrencileri, yurt çalışanları ve hayırseverin temin ettikleri oyuncak eğitim öğretim materyali sınıf içi düzeni yapılarak sınıf öğretmenine teslim edilmiştir. 
Okul velileri ve Yurt Müdürünün planladığı bir günde köy okulu öğrencilerine hediye takdimleri yapılmış, çeşitli çizgi film kahraman kostümleri giyilerek eğlenceli oyunlar oynanmıştır.
Ayrıca Yurt Müdürü, idari memurlar ve işçi personelleri ile köy okulu öğrencilerine oyuncak ve kitap hediyeleri verilmiştir. 
Öğrenci velileri tarafından Yurt Müdürlüğü öğrencilerine gözleme pişirilerek bol ikramlı bol oyunlu müzikli bir şölen ile bir köy okulu daha güzelleşmiş oldu.
Projenin sonucunda Yurt Müdürü Yıldız Okur duygularını şu sözler ile dile getirdi; ‘miniklerin gözlerindeki sevinç yurt öğrencilerine sarılıp sevgilerini göstermeleri bir projenin daha hayata geçirilmiş ve gönüllere dokunulmuş olmanın hazzını bizlere yaşatmıştır. Emeği geçen herkese teşekkür eder Bu fırsatı bize sunan Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Hakan Yüksel’e minnet duygularımızı sunarız.”dedi