Türkiye genelinde 6 siyasi partinin birlik ve beraberlik mesajı verdiği yuvarlak masa toplantısının bir benzeri de Devrek'te yaşandı.

Millet İttifakı Devrek İlçe Başkanları, Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Devrek İlçe Başkanı Yaşar Bükrü'nün daveti üzerine Devrek Çınar Otel'de düzenlenen iftarda bir araya geldi. Verilen iftar davetinde, CHP Devrek İlçe Başkanı Yaşar Bükrü davetlilerle yakından ilgilendi

İftara CHP Devrek İlçe Başkanı Yaşar Bükrü, İYİ Parti Devrek İlçe Başkanı Yaşar Ocakçı, Saadet Partisi Devrek İlçe Başkanı Halil Korkut, Gelecek Parti Devrek İlçe Başkanı Muharrem Pak, CHP İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Uzundal ve partilerin yönetim kurulu üyeleri katıldı.

İftarda yenen yemek sonrası sıcak geçen sohbette ittifakın temsilcileri birbirlerini yakından tanıma ve siyaset üzerine fikir alış verişimde bulunma fırsatı buldu. 

İlçe örgütlerinin bir arada çalışabilmesi adına bu koordinasyon toplantılarının süreceği, genel seçimlere dair ortak hedeflerin yanı sıra kente dair çok sayıda proje ve önerinin de ortaya konulacağını belirten CHP Devrek İlçe Başkanı Yaşar Bükrü;

“İktidar yürüyüşümüzde, sayın genel başkanlarımızın genelde yürüttüğü birlik ve beraberlik içerisindeki başarılı çalışmalarını bizler de yerelde emin adımlarla uyguluyoruz. Bu kapsamda ittifak yaptığımız partilerin ilçe başkanlarıyla uyum içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Yolumuz uzun ve meşakatli, bunun farkındayız. Biz bunu bilerek bu yola çıktık. Vatandaş artık yoruldu ve değişim istiyor, bunu biliyoruz. Zamanında AKP'ye destek veren vatandaş şuan desteklemediği açık açık söylüyor. AKP'nin miadı doldu. Kurduğumuz Millet İttifakı'yla AKP'yi sandığa gömmek için ihtiyacımız olan vatandaşın gücü bizde. Seçimde kazan taraf biz olacağız.” diye konuştu.

CHP Devrek İlçe Başkanı Yaşar Bükrü, iftar yemeğine gelen siyasi partinin ilçe başkanlarına, yönetimlerine ayrı ayrı teşekkür etti.