Zonguldaklı Hakan Hekimoğlu’nun  sahibi olduğu Hekimoğlu Global Connect Travel BVİ ile Akkuş Belediyespor karşılaşmasında iki takım taraftarı arasında çıkan olaylar maça damga vurdu. 
Türkiye Voleybol Alpaslan Endüstri Erkekler 1. Ligi final etabında Başkent Voleybol Salonu'nda oynanan ve Zonguldaklı Hakan Hekimoğlu’nun  sahibi olduğu Hekimoğlu Global Connect Travel BVİ’ın Akkuş Belediyespor’a 2-1  yenik duruma düştüğü karşılaşmada iki takım taraftarları arasında olaylar çıktı. 
Dördüncü sette 14-14 devam eden karşılaşmada iki takım taraftarlarının koltukları sökerek birbirlerine atmaları sonrasında maçın hakemleri karşılaşmayı durdurdu ve iki takımı da soyunma odalarına gönderdi. 
Yaşanan bu olayın ardından güvenlik güçleri iki takım taraftarlarını da salondan çıkardı.  Ve iki takım oyuncuları yeniden sahaya gelerek maç kaldığı yerden devam etti.  
Zonguldaklı Hakan Hekimoğlu’nun  sahibi olduğu Hekimoğlu Global Connect Travel BVİ, dördüncü seti kazanarak skoru 2-2’ye getirdi. Ve maçı beşinci sete uzatmalara getirmeyi başardı.  
Nefesleri kesen 5. sette iki takım bir birine iki farklı skorla üstünlük sağlayamazken, tie-break setinde Hekimoğlu Global Connect Travel BVİ, Akkuş Belediyespor’a 42-40 kaybederek, karşılaşmayı da 3-2 kaybetti. 
Hekimoğlu Global Connect Travel BVİ, Hatayspor ve Akkuş Belediyespor yenilgisi sonrasında bugün saat 14:00’da ise TURŞAD ile karşılaşacak.  
KANAT TAN: “İNSANIN ZORUNA GİDİYOR BU KADAR MÜCADELE EDİP YALNIZ KALMAK”
Hekimoğlu Global Connect Travel BVİ ile  Akkuş Belediyespor arasında oynanan ve iki takım taraftarları arasından  çıkan olaylar hakkında sosyal medya hesabından açıklama yapan Zonguldak’ın sevilen siması Kanat Tan şu ifadelere yer verdi: “Günün Özeti: Kafadan Zonguldakspor pankartını salona sokmadılar. 2 otobüs taraftarımız her şeye rağmen düzgün şekilde takımı destekliyordu. Ordu lobisi tüm siyasi vs gücü ile yerlerini almışlar buraya kadar normal diyelim. Hani hep biz diyoruz ya bir o kadar da yerin altında varız hikaye.  Bana göre bizim memlekette hasetlik , sahipsizlik diz boyu.  Birileri çıkmış , öle veya böyle tek başına hiç maddi manevi destek almadan Süper lig için bilet kovalıyor. 
İnsanın zoruna gidiyor bu kadar mücadele edip yalnız kalmak. Maç devam ederken hakem kararları ile karşı tribün tahrikleri sonucu büyük olaylar çıktı.  Belki çok nadir voleybolda salon karışıyor. 
Koltuklar havalarda uçuşuyor.  Zonguldak çocuğu hayatta altta kalmaz gereğini yapıyor.  Halbuki spor dostluk kardeşliktir. 
Bizim taraftarı salondan çıkarıyor.  Sonrada rakip taraftarı.  Ama onların taraftarın yarısı yine protokol ve çevresinde. 
Lobi güç meselesi. Biz ise bir avuç sağlam dostlarımız ile Aslan gibi yerimizdeyiz. Setler 2-2 oluyor. Son final seti 15 yapan oyunu kazanıyor. Dünya rekoru kırıyoruz. Final setinde 42-40 kaybediyoruz.  Adamın eline çarpıyor, rakip oyuncu kafadan kabul ediyor. Tüm emekler hakem yüzünden aleyhimize haksız sayı ile kaybediyoruz.  
Hakem gözü ile görse bile lehimize veremiyor. Şimdi matematiksel olarak , çok zor da olsa yine şansımız var.  
Merak etmeyin yarın (Bugün) seyircimiz maça gelmeyecek. Rahat olun , ruhları bizimle olsun da Zonguldak evlerine geri dönecekler. 
Yeterki bizim seyircimiz burnu bile kanamasın. Yeni sezonda daha güçlü olarak 1. Ligde şampiyon olacağız Zonguldak’da inşallah.”dedi.  
Haber: Selçuk KOÇAKLI