Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, belediye başkanlarını ağırladı.

    CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Devrek ve Çaycuma’ya yapacağı ziyaret öncesinde, Devrek’e gelen Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut, CHP Genel Merkez Yüksek Disiplin Kurulu Sekreteri Avukat Sezgin Kaya ve İç Anadolu Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Salim Çoruh’u makamında ağırlayan Başkan Çetin Bozkurt, başkanlarla çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

     Başkan Bozkurt, başkanları Devrek’te ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Değerli başkanlarımızla çalışmalarımız hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Oldukça yararlı bir görüşme oldu. Kendilerine ziyaretleri nedeniyle teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

    Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar daha sonra Devrek Belediyesi tarafından oluşturulan Kent Müzesi’ni gezerek incelemelerde bulundu. Kentlerin hafızasının yaşatılması için oluşturulan müzeyi beğendiğini ifade eden Başkan Yaşar, “Devrek’imize böyle bir mekanı kazandırdığı için değerli başkanımız Çetin Bozkurt’u ve sevgili eşi Dilek hanımı kutluyorum, başarılarının devamını diliyorum” dedi.