Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, 3. Burhaniye Kitap Fuarı’na katıldı.

    Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler’in daveti üzerine fuara katılan Başkan Çetin Bozkurt, fuar etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Yerelden Genele” konulu panele de konuşmacı olarak katıldı.

     Panele Başkan Bozkurt’un yanısıra, Avcılar Belediye Başkanı Turhan Hançerli, Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ve Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse de katıldı.

     Başkan Bozkurt, panelde yaptığı konuşmada, halkın iktidardan çok CHP’li belediyelerden beklentisi ve umudu olduğunu vurguladı, “Biliyorsunuz, CHP’li belediyelerin yerelde iktidar olmaları halkta büyük bir heyecan ve umut yarattı.” dedi.

    “Halkın bizlerden beklentisi en üst seviyede, bizler bunun farkındayız” şeklinde konuşmasını sürdüren Başkan Bozkurt, “2019 seçimleriyle Devrek’te 15 yıllık bir hasreti giderdik. Halkçı ve sosyal belediyecilik anlayışıyla halkımıza en iyi hizmeti vermek için gecemizi gündüzümüze katıyoruz. İnsanlarımız artık iktidardan çok Halk Parti’li belediyelerden umut ve beklenti içine girdiler. İnşallah bizler de çalışmalarımızla, hizmetlerimizle onların beklentilerini boşa çıkarmayacağız.”ifadelerini kullandı.

    Konfiçyüs’un “Bir avcı iki tavşanı aynı anda vurmaya kalkarsa ikisini de kaybeder” sözünü hatırlatan Başkan Bozkurt konuşmasında şu görüşlere yer verdi:

    “Bizlerin yerelde hizmet verirken, hizmet sunarken özellikle dikkat etmemiz gereken şeyler var, bunların en başında da yakamızdaki rozeti çıkarmaktır. Bütün başkanlarımız böyle derler. Ama diğer taraftan da bir anlayışı temsil eden insanlarız. Kendi anlayışımıza da hizmet etmek zorundayız. İkisini birbirine karıştırmadan halkı kucaklıyarak, CHP’li belediyelerin neler yapabileceğini, hangi şartlarda olursa olsun halka çok iyi hizmetler verebileceğini, sosyal belediyecilik anlayışını insanlarımıza hissettiriyoruz. Toplumun her kesimini kucaklıyoruz, kucaklamaya da devam edeceğiz. CHP’li belediye başkanları emin olun bu imkansızlıklar, engellemeler karşısında yaptıkları hizmetlerle tarih yazmaktadırlar.

     Bizler, hem umut beklenen, hem hizmet beklenen hem de engellenen insanlarız. Bu engellemeler asla bizleri halkımıza hizmetten geri durduramayacaktır. Bizi umut olarak gören, bizden hizmet bekleyen insanlara en iyisini yapma gayreti içindeyiz.

İktidara giden yolun belediyelerden geçtiğinin bilinciyle çalışmalarımıza devam ettik, etmeyede devam edeceğiz. İnşallah geliyor gelmekte olan diyeceğiz.”