Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı ziyaret etti. Türkiye’yi karış karış gezdiklerini belirten Torun; “2023’de bu karanlık iktidarı göndereceğiz. Halkın iktidarını hep beraber kuracağız. Tarihi bir sorumluluğumuz var” dedi.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun ve beraberindeki heyeti ağırladı.

Çalışma ziyaretleri kapsamında Kdz. Ereğli’ye gelerek Belediyeyi ziyaret eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’a, Zonguldak Milletvekilleri Ünal Demirtaş ve Deniz Yavuzyılmaz, Antalya Milletvekili Cavit Arı, Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, CHP Zonguldak İl Başkanı Murat Pulat, CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Eylem Ertuğrul ve diğer partililer eşlik etti.

Belediye Başkanı Halil Posbıyık, misafirlerine ziyaretleri için teşekkür etti. Genel Başkan Yardımcısı Torun’a kent, belediye çalışmaları ve gündemdeki konular hakkında bilgi verdi, fikir alışverişinde bulundu.

TORUN: 2023’DE İKTİDAR OLACAĞIZ

Kdz. Ereğli’de bulunmaktan mutluluk duyduğunu ve misafirperverliği için Başkan posbıyık’a teşekkür eden Torun, ‘2023’de halkın iktidarını birlikte kuracağız’ dedi.

Torun şunları söyledi:

“Yoğun bir mesai içerisindeyiz. 60’a yakın belhediyemizi ziyaret ettik. Kısa süre içerisinde bu ziyaretlerimizi bitirmek istiyoruz. Önümüzde yaklaşan genel seçim var. Yerel ve Genel seçimlere hazır bir şekilde 2023’de bu karanlık iktidarı göndereceğiz. Halkın iktidarını hep beraber kuracağız. Tarihi bir sorumluluğumuz var. Onun için Genel Başkanımız Diyarbakır, Urfa’da, biz burada. Ekonomi masası arkadaşlarımız Bartın, Karabük’te mücadele etmenin çabası içerisindeyiz.

Herkesi kontrol ediyorlar, korkutuyorlar, baskı altına almaya çalışıyorlar ama bu millet gereğini yapacak artık. Özellikle gençler bu yaşadıklarından dolayı rahatsız ve bu ülkeden birer birer kaçıyorlar, bu ortamda yaşamak istemiyorlar.  Bunların hepsine bir son vereceğiz.”

Torun ayrıca, CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz’ın davetiyle ziyarete katılan ve Ukrayna-Rusya arasındaki savaşta Harkov bölgesinden 30 öğrencinin tahliyesinde öncülük eden Kdz. Ereğlili Davut Talha Kumru’ya katkıları için teşekkür etti.

Başkan Posbıyık ziyaretin anısına Torun ve beraberindeki milletvekillerine Herkül heykeli, Alemdar Gemisi tablosu ve Ereğli’ye özgü hediyeler takdim etti.  Ziyaret hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.