Tüm dünyayı saran Covit19 yüzünden özellikle yaşlı kesimin hayatını yitirdi. CHP Kilimli İlçe Başkanlığı pandemi süresinden en fazla etkilenen yaşlı kesimin sorunlarını gidermek ihtiyaç ve taleplerini karşılamak ve kendilerine sağlıklı yaşam dilemek üzere etkinlik programı düzenledi.
CHP Kilimli İlçe Başkanı Erol Sarıal, İlçe başkan yardımcıları, İl Genel Meclisi Üyesi Önder Topuz, Kilimli Belediye Meclisi CHP Grup Başkan Vekili Şükrü Velioğlu eşliğinde sürdürülen ziyaretler yoğun ilgi görüyor ve sempati topluyor.
Bu kapsamda, CHP Kilimli İlçe Başkanlığı, Kilimli'de son yıllarda artan can kayıpları nedeniyle geride kalanlara başsağlığı ve  yaşlı hemşerilerine uzun ömür dileklerini iletmek üzere ev ziyaretlerini sürdürüyor. İlçe Başkanı Erol Sarıal, “Mart,Nisan ayı Bahar dönemi çalışmaları aralıksız sürüyor. Bu kapsamda Damarlı Mahallesi'nde  80 yaş üstü Türkkan ve Medik Ailelerine, Merkez mahallede 85 yaş üstünde Davut Acar'a uzun ömür ve sağlık dileklerinde bulunuldular. Güney Mahallesi'nde üye Cemalettin Eğri ailelerini ziyaret ettik. Göynük, Tiryaki aileleine başsağlığı ziyaretinde bulunduk. Ayrıca Subatan Mahallesi'nde Çolak Ailesine Başsağlığı ziyaretlerinde bulunduk” dedi. 
Sarıal, Evlere, toplu mekanlara ve işyerlerine yapılacak ziyaretlerin Nisan ayı boyunca da aksatmadan sürdüreceklerini söyledi. Sarıal, Ramazan ayı boyunca sürdürülecek ziyaretlerde ekonomik yönden desteklenmesi gerekli ailelerin de desteklenmesi için hazırlıklar yaptıklarını ifade etti.