Tüketici Hakları Derneği Başkanı Ali Topaloğlu, halkın her yeni günü yeni zamlarla uyandığını, tüketicilerin perişan olduğunu belirterek, "Hükümet, ekonomide artık kontrolu kaybetmiştir. Hükümet tüm tercihlerini şirketlerden yana sermayeden yana kullanmaktadır" dedi.


Tüketicilerin sürekli kandırıldığı için ne yapacağını şaşırdığını dile getiren Topaloğlu, "Artık ÇILDIRMA noktasına geldik.
Hükümet, yalandan indirim yapan firmalar gibi davranıyor. Önce bindiriyor. Sonrada vatandaşa indirim yaptık diyor. Yanı kaşıkla verip kepçeyle geri alıyor.
Hükümetin uyguladığı ekonomik politikalar , Biz tüketicileri mağdur ederken, sermayenin karına kar katıyor. Şirketler, bankalar dönem sonlarında yüksek oranlarda kar ederken bizler her gün yoksullaşıyoruz. Hükümet, şirketlere indirim yapın zam yapmayın diyemiyor. Buna karşılık kamu hizmeti için toplaması gereken vergilerden vazgeçiyor. Peki vergi toplayamayan hükümet. Bu açığını zam yaparak kapatıyor. Kısaca her koşulda faturayı biz yoksul dar gelirli  Tüketiciler ödüyor.

ARTIK DURUN !
ARTIK GERÇEKTEN YETER !
YAPILAN TÜM ZAMLAR GERİ ALINSIN !
FATURAYI BİRAZDA ZENGİNLER ŞİRKETLER SERMAYEDARLAR ÖDESİN" şeklinde konuştu.