BEÜ Devlet Konservatuarı öğretim görevlileri, Onur Çuhacı ve Ceren Göğüş Gürdal’ın Çaycuma’da verdiği şan resitali soluksuz dinlendi

 

Bülent Ecevit Üniversitesi öğretim görevlileri Onur Çuhacı ve Zeynep Göğüş Gürdal Çaycuma’da bir şan resitali verdi. Klasik Batı Müziği’nin seçkin eserlerinin seslendirildiği konser Çaycumalı müzikseverler tarafından soluksuz dinlendi.  Konservatuvar Sahne Sanatları Bölümü Opera Ana Bilim Dalı’nda öğretim görevlisi olarak görev yapan Bariton Onur Çuhacı’ya, Müzik Bölümü’nde araştırma görevlisi olarak görev yapan Ceren Göğüş Gürdal’ın piyano ile eşlik ettiği konser Çaycuma Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapıldı. Konsere, Çaycuma Belediye Başkan Vekili Cengiz Gökçe, CHP eski Milletvekili Ali İhsan Köktürk, Çaycuma Kent Konseyi Başkanı Berna Çimsalan Özyurt, Eğitim-Sen İl Sekreteri İsmet Akyol, Eğitim-Sen Çaycuma Temsilcisi Gökhan Taner Günsan’ın yanı sıra ilgili bir izleyici topluluğu katıldı.

 

SEÇKİN BİR REPERTUVAR SUNULDU

Onur Çuhacı, konserde,Schumann, Schubert, Faure, Gluck, Handel, Mozart, Wagner, Verdi gibi batı müziğinin dev isimlerinin yanı sıra Ahmet Adnan Saygun’un bestelediği bir bozlağı da seslendirdi. İzleyicilerin ayakta alkışlarıyla biten konserin sonunda, Çaycuma Belediye Başkan Vekili Cengiz Gökçe, sanatçılara birer buket çiçek ve teşekkür belgesi verdi. (Haber Merkezi)