Zonguldak Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği üyeleri ve burs desteğinde bulunanların katkıları ile Bülent Ecevit Üniversitesinde Eğitim gören Tıp, Eczacılık, Sağlık Bilimleri, Mühendislik , Fen Edebiyat Fakültelerinde 2021-2022 öğretim yılında mezun olan öğrencilere dernek gönüllüleri ve hocalarına muhteşem bir mezuniyet gecesi düzenlenerek öğrencilere mezuniyet belgesi verildi.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği tarafından Maden Mühendisler Lokalinde güzel bir organizasyon altında düzenlenen gecede öğrenciler günün anlam ve önemine göre birer konuşma yaparak ardından gönüllerince eğlendiler. Düzenlenen gecede bir konuşma yapan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Zonguldak Şube Başkanı Perihan Başoğlu konuşmasında özetle şunları söyledi. “ Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde Cumhuriyet gençliği şimdi mezun olarak yeni hayatlarında çağdaş gelecek için çalışmaya devam edeceklerdir.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Zonguldak Şubesi olarak, üyelerimiz ve burs verenlerimizin katkıları ile destek verdiğimiz öğrencilerimizden 34’ü , BE Üniversitesinin Tıp, Eczacılık, Sağlık Bilimleri, Mühendislik ve Fen edebiyat fakültelerinden 2021-2022 öğretim yılında mezun olmuştur.

Yurdumuzun değişik yerlerinden üniversite eğitimi almak üzere ilimize gelen ve bu yıl mezun olan öğrencilerimiz için bir veda yemeği düzenledik. Ve kendilerine mezuniyet belgelerini verdik.

Çağdaş Gençlik birimimizin üyesi olan tüm gençlerimizi bundan sonraki yaşamlarına mutluluk ve başarı dileklerimizle uğurluyoruz, çağdaş Yaşam ailesi gençlerle her yıl daha da büyümektedir “ dedi.